Почистване на конферентна зала в София

Почистване на конферентна зала в София

Почистването на конферентна зала след мероприятие е отлично изпълнена задача, когато се изпълнява от фирма за почистване в София. След конференция, семинар, фирмено обучение, презентация или друго събитие е необходимо да се изхвърлят отпадъците, да се почистят подовете и други замърсени повърхности. Понастоящем често се организират изложби, за които конферентните зали са подходящи помещения.

 

Почистване на конферентна зала София

 

Периодичното почистване на прозорците също е основна необходимост. За почистване на вашата конферентна зала разчитайте на Casa Limpia.

Времето за почистване зависи от няколко фактора

На първо място, от значение е големината на залата, но е важен и типът подреждане – дали улеснява, или затруднява почистването.

Ако поръчате почистване след мероприятие като парти, с много участници, също ще е необходимо повече време.

Поръчайте и почистване на офиса към конферентната зала – мястото, в което се съхраняват материали за раздаване, сувенири, принадлежности за кафе и чай паузи. Така ще извършим основно почистване на целия комплекс, за да е готов за следващото мероприятие, с безупречна чистота и ред.

Изхвърляне на отпадъците

Почистването на конферентна зала в София започва със събирането и изхвърлянето на отпадъците. Изхвърляме разделно пластмасови чаши и прибори, хартия и други.

Изхвърляме отпадъците от всички кошчета в конферентната зала и от офиса към нея.

Измиване на чаши, чинии и прибори

След коктейл остават чаши и чинии, чинийки и прибори. Събираме и измиваме порцелановите съдове и металните прибори. Подсушаваме ги и ги прибираме в определеното за съхранението им място.

Почистване на осветителните тела

За пълен комфорт е необходимо достатъчно осветление. След почистване на осветителните тела в конферентната зала ще осигурим пълно възползване от светлината им.

Почистване на техника и оборудване

За конференции, семинари, фирмени обучения и други конферентната зала разполага със съответната техника за презентации. Ние почистваме техниката от праха до блясък.

Предлагаме и почистване на екрана за прожекция.

Почистване на бюра, маси и столове

Важно е бюрата, масите и столовете да светят от чистота. Ще почистим повърхността им с подходящи препарати и ще премахнем и най-малките следи от замърсявания.

Почистване на прозорците и щорите

Професионалното почистване на прозорци, както и почистването на щорите, са важна част от общите дейности по почистване. С чисти прозорци конферентната зала ще бъде привлекателна не само отвътре, но и отвън. Разчитайте на нас за цялостно почистване на стъклата, рамките и щорите.

Подовото почистване

След като изнесем отпадъците и изчистим повърхността на мебелите, извършваме подово почистване. Подовете в конферентната зала се замърсяват най-много и е важно да се отстрани цялото количество замърсявания.

Използваме уреди и препарати в съответствие с материала на подовото покритие. С машинно почистване на твърди подови настилки ще извлечем напълно праха и замърсяванията.

Потърсете ни за почистване на конферентна зала

Независимо дали използвате конферентната зала в София за даване под наем за мероприятия, или за ваши цели – събирания, семинари, празненства, чистотата й е много важна. Така предразполагате вашите клиенти и служители и създавате най-подходящата среда за провеждане на мероприятия.

Можете да ни възложите почистване на вашата конферентна зала след мероприятие, както и преди мероприятие, ако не е била използвана известно време. Ще извършим пълно почистване, за да осигурим най-приятната среда за предстоящото събитие.

По ваше желание можем да извършим и дезинфекция на залата с парово почистване.

By | 2021-06-01T15:43:02+03:00 юни 1st, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на конферентна зала в София

About the Author: