Почистване на къщи в Суходол

Почистване на къщи в Суходол

За основно почистване на къщата ви в Суходол разчитайте на Casa Limpia. Цялостното почистване изисква много време, отнема дни, а може би и седмици, ако ще включите и разчистване от непотребни вещи и почистване на всички стаи на всички етажи.

 

Почистване на къщи в Суходол

 

Оставете цялото почистване на нас и се посветете на работата и семейството си. Нашите специалисти ще ви предложат не само почистване на основните повърхности в стаите, но и почистване на стълбището. Така след като приключим, ще ви посрещне обновен, с чиста среда дом, в който ще влезете с удоволствие.

Почистването се извършва от горе надолу, като след почистване на етажа почистваме и стълбището до долния етаж.

 

Почистване на стълбището

Всички части на стълбището на къщата ви в Суходол са изложени на запрашаване и на ежедневни замърсявания. Освен твърдата настилка почистваме и пътеките, ако сте поставили такива. Почистваме и парапетите, за да отстраним изцяло натрупания прах.

 

Почистване на дневни и спални

При почистване на дневните и спалните отстраняваме замърсяванията по пода с машинно почистване на твърди подови настилки. Предлагаме ви и изпиране на килимите на място. Това изпиране се извършва със специални машини, така че килимите изсъхват до часове.

Обезпрашаваме повърхностите на мебелите и полираме дървените мебели.

Важно е и прозорците ви да са почистени. Почистваме както стъклата, така и рамките. Предлагаме и почистване на щори.

 

Почистване на кухни и трапезарии

Кухните в къщите са сред най-замърсените стаи, поради това, че цялото семейство се задържа в тях най-много, там се готви и се хапва на крак.

Почистваме подовете, шкафовете, плотовете, мивките, уредите. Възползвайте се от услугата почистване на фурна, за да имате блестяща от чистота и готова за ново използване фурна.

Почистваме основно и трапезарии, като отстраняваме натрупаните замърсявания поради използване.

 

Почистване на санитарните помещения

Баните и тоалетните в къщата ви в Суходол са помещения, които се замърсяват до голяма степен. Дори да имате една баня и една тоалетна, почистването им отнема много време. А в къща на няколко етажа, в която санитарни помещения има на всеки етаж, е съвсем трудно да поддържате пълна чистота.

Ние ще ви отменим в чистенето на санитарните помещения. След почистване на фаянс и санитария, както и на огледалата, шкафчетата и подовете ги дезинфекцираме. Така се отстраняват всякакви микроби, които биха създали рискове за здравето.

 

Почистване на мазето и гаража

При заявката за почистване можете да включите и почистването на мазето и гаража. Ще почистим всички повърхности в тях и ще изхвърлим отпадъците и непотребните вещи, които вие определите за изнасяне.

 

Годишно почистване на къща в Суходол

За периодично почистване на къщата ви в Суходол, например пролет и есен, също разчитайте на нашите специалисти. Възложете ни грижата за вашата къща, като поръчате чистене на всички повърхности, които се нуждаят от възстановяване на чистотата и привлекателния им вид. Освежаването на всички стаи и на стълбището във вашата къща в Суходол са важни за поддържане на здравословна среда. Особено важно е пролетното почистване, ако се отоплявате на твърдо гориво, при изгарянето на което се натрупват допълнителни замърсявания.

За да може всяко кътче на вашата къща в Суходол да свети от чистота, поръчайте почистване на всички основни стаи и повърхности от специалистите от Casa Limpia.

By | 2021-08-17T10:47:54+03:00 август 17th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване на къщи в Суходол

About the Author: