Почистване на офиси в квартал Изток

Почистване на офиси в квартал Изток

За приветлива и здравословна работна среда важно условие е чистотата. Оставете тази задача на нас, за да се посветите напълно на задачите си. С абонаментно почистване на офиси, което предлагаме в квартал Изток, офисът ви ще бъде винаги чист и привлекателен за служителите и клиентите.

Почистване на офиси в квартал Изток

снимка: https://servicemastermanchester.co.uk/

 

Почистване на повърхностите

Нашите специалисти ще поддържат повърхностите в офиса ви в квартал Изток свободни от запрашаване и замърсяване.

Ние извършваме подово почистване на твърди и меки настилки с професионални уреди, с които замърсяванията се извличат напълно.

Наша грижа е и почистването на бюрата, шкафовете, рафтовете, первазите, офисното оборудване от прах и замърсявания.

Почистване и дезинфекциране на санитарни помещения

Важно условие за цялостната чистота в офиса ви в квартал Изток е чистотата на всички повърхностни в санитарните помещения. С почистване на фаянс и санитария ви гарантираме чисти тоалетни и други санитарни помещения, които дезинфекцираме след професионалното почистване.

Поддържане на чистотата на прозорците и витрините

Прозорците и витрините също се нуждаят от редовни професионални грижи за почистване. Ние предлагаме почистване на прозорци и почистване на щори за офиси в квартал Изток. Поддържането на прозорците и щорите е важна част от цялостните грижи за офиса. Оставете това поддържане на нас. Ние разполагаме с уреди, с които почистваме успешно дори и труднодостъпните прозорци и витрини. Препаратите, които използваме, осигуряват кристална чистота на стъклата. Почистваме до блясък и рамките на дограмата.

почистване на щори за офиси в квартал Изток

Допълнителни грижи за хигиената в офиси в квартал Изток

Можете да ни възложите и допълнителни грижи за чистотата в офиса ви:

  • изхвърляне на отпадъци от кошчета
  • пране на меката ви мебел
  • почистване на кътове за отдих

и други, според средата и необходимостите.

Еднократно почистване на офиси

Casa Limpia предлага и еднократно почистване на офиси в квартал Изток. Можете да уточните какви видове почистващи услуги желаете да бъдат включени в него.

Стандартното еднократно почистване включва:

  • почистване на подови настилки
  • почистване на повърхности от прах и петна
  • почистване на офис мебели
  • почистване на санитарните помещения.

Можем да добавим и други почистващи услуги, като почистване на прозорци и щори, изхвърляне на отпадъци, полиране на мебели и други.

Можете да заявите също и почистване на асансьор, измиване на чаши и чинии.

Почистване на офиси след ремонт

Ремонтирали сте офиса си или ви предстои да се нанесете в офис в току-що ремонтирано помещение или апартамент в квартал Изток? Ние ще ви помогнем с услугата почистване след ремонт. Освен почистване на повърхностите, на дограмата, отстраняване на петната от бои, на праха организираме изхвърлянето на отпадъците от ремонтните дейности.

Еко почистване на офиси от Casa Limpia

Ако не искате да замърсявате офиса в квартал Изток с дразнещи химикали, ще ви предложим еко почистване. Използваме препарати, които не съдържат съставки, дразнещи хора с алергии. Така ще се погрижите за комфорта и на служителите, и на клиентите си.

Casa Limpia е вашето решение за еднократно или редовно почистване на офиси в квартал Изток. Свържете се с нас, за да се възползвате от нашия професионализъм и да си осигурите комфортна, привлекателна и здравословна офисна обстановка.

By | 2020-02-04T19:58:52+02:00 февруари 4th, 2020|Categories: Абонаментно почистване на офиси|Коментарите са изключени за Почистване на офиси в квартал Изток

About the Author: