Почистване на работен кабинет при работа в хоум офис

Почистване на работен кабинет при работа в хоум офис

Вече много специалисти работят от дома си и са оформили домашния офис в отделен кът или в отделна стая. Броят им се увеличи с настъпването на пандемичната ситуация.

почистване на хоум офис

За да могат да бъдат продуктивни и да работят ползотворно, всички притежатели на домашен офис, или като напоследък се нарича, хоум офис, трябва да поддържат чиста и здравословна среда в него. Ако сте затрупани с работа и нямате време за основно почистване на офиса у дома, време е да се обърнете към специализирана фирма. С услугите й ще решите проблема за почистването и дезинфекцията в дългосрочен план.

Почистване на пода

Подовите повърхности в домашния офис се замърсяват може би не в такава степен, както в предпандемичния период се замърсяваха офисите в специализирани сгради и помещения. Но въпреки поддържането на контакти с колеги и клиенти предимно онлайн подовете ежедневно поемат големи количества прах от въздуха. А ако закусвате, обядвате и вечеряте в офиса, което се налага често в натоварени периоди, замърсяванията се увеличават. Разчитайте на машинно почистване на твърди подови настилки от специализирана почистваща фирма, за да се отстранят всички замърсявания от пода. Почистването на килимите също вече се налага? Независимо от сезона, машинното пране на място на килима ще ви спести обаждане на фирма за пране и оставяне на пода без килим за известно време. Това е част от комплексните услуги на софийската фирма за почистване Casa Limpia.

Почистване на мебелите в домашния офис

Стандартните офис мебели включват бюро със стол, кресла, диванче за посетители и за отдих, секции за съхраняване на документация, специализирана литература и други. Повърхностите им се покриват ежедневно с прах, а меката мебел попива замърсяванията и вероятно има петна. Погрижете се за чистотата на мебелите, с почистване и полиране на дървените повърхности и машинно пране на мека мебел. Така няма да губите време за купуване на препарати и за самото почистване и полиране. Нещо повече, машинното изпиране на меката мебел е несравнимо по постигане на чистота. Важно е и това, че при тази дейност влагата се извлича почти напълно от вътрешността, а до няколко часа се постига и пълно изсъхване.

Почистване на прозорците

Често работещите в домашен офис избират за него стаята с най-много прозорци, за да си осигурят достатъчно светлина. Но когато прозорците се замърсяват, светлината прониква по-трудно и се налага прозорците да се почистят. Всяко почистване на прозорци е сред най-досадните дейности за домакините, а какво остава за несвикналите с домашно почистване мъже. Но за професионалисти с опит в чистене на прозорците като служителите на Casa Limpia това е лесна задача, която ще изпълнят „с блясък“. Разчитайте на нас за връщането на кристалната чистота на стъклата на прозорците, както и за почистване на щори. Няма да се налага да търсите най-ефикасните препарати и материали за отстраняване на замърсяванията на прозорците. Оставете това, както и самото почистване, на професионалистите.

Комбинирайте почистването на хоум офиса с цялостното почистване на дома

Ако целият ви дом вече се нуждае от почистване, освен почистването на домашния офис можете да поръчате и цялостно почистване на дома ви. Така ще възложите една от най-важните задачи за домакинството на професионалистите. Свържете се с Casa Limpia и ще можете да се посветите изцяло на работата си. За периодично почистване и дезинфекция е подходящо да изберете абонаментно почистване на домове, което да включва и почистване на домашния ви офис.

By | 2021-01-19T13:03:34+02:00 януари 19th, 2021|Categories: Абонаментно почистване на офиси|Коментарите са изключени за Почистване на работен кабинет при работа в хоум офис

About the Author: