Почистване на салон на кола

Почистване на салон на кола

Салонът на колата се замърсява ежедневно, ако я използвате редовно. Ако возите и децата, рискът от замърсявания е още по-голям. Струва ли си да се мъчите да почистите салона сами? Трябва да си набавите подходящи препарати, да търкате петната, да отделите много време. Затова разчитайте на професионалистите – специалистите от Casa Limpia -ние ще извършим основно почистване на салона на автомобила ви, отстранявайки всички петна и замърсявания.

 

Почистване на салон на кола

 

Прамосмучене на вътрешността на колата

Първо извършваме прахосмучене на цялата вътрешна част на колата. Така отстраняваме всички частици от прах не само по тапицерията, но и по пода и страните.

Отстраняване на петна по тапицерията и цялата вътрешност на салона

Нашите специалисти преглеждат целия салон за петна. Преценяваме какъв препарат да се използва за всеки участък, в зависимост от петното.

За нанасяне на препаратите използваме четки с мек косъм. След нанасяне изчакваме определеното време, за да подейства препаратът. След това забърсваме с мека влажна кърпа.

Пране на тапицерията

Машинното пране, което прилагаме за тапицерията, извлича всички замърсявания в дълбочина. Препаратът за пране се впръсква под налягане и малко след това машината изсмуква цялата течност, заедно с разградените замърсявания.

 

Отстраняване на петна по тапицерия на кола

 

Почистване на таблото

След прането на тапицерията нашите специалисти извършват и почистване на таблото. И за тази почистваща дейности използваме специални препарати.

След машинното пране на тапицерията тя ще изсъхне бързо

Не се безпокойте, че след машинното пране се изисква дълго време за изсъхване на тапицерията. Машината извлича почти цялата влага, а останалото малко количество ще се изпари най-много до 2 часа. Така скоро след почистването и прането на тапицерията на седалките автомобилът ви ще бъде готов за ползване.

Почистване на кожена тапицерия

Почистването на салон с кожена тапицерия зависи от вида на кожата, дали тя е естествена, изкуствена, напа, перфорирана. Ако се опитате сами да я почистите, можете да я повредите. Специалистите от Casa Limpia имат опит с почистване на кожени тапицерии от различни видове кожа. Ние познаваме действието на различните препарати. Някои действат, ако кожата не е много замърсена. Други са универсални. Ние използваме препарати с неутрално рН и на водна основа, за да не повредим коженото покритие.

За отстраняването на прах и замърсявания от кожена тапицерия е подходяща четка с естествен конски косъм. След изтъркване на тапицерията тя трябва да се почисти с влажна микрофибърна кърпа, за да се отстранят замърсяванията.

Извършваме почистване на салони на автомобили на посочен адрес

За да почистим салона на вашия автомобил, не е необходимо да го докарате до нашия офис. Заявете адреса, на който да извършим еднократно почистване на гарнитурата на колата ви и ще уточним удобното време, в което да извършим тази услуга там, пред дома ви. Така няма да губите време, за да се насладите на чистотата на вътрешността на колата ви. Можете да ни предоставите ключа и да отидете да изпълнявате служебни задължения, или да седнете на чаша кафе. През това време ние ще почистим салона.

За почистване на салона на колата ви, бързо, удобно, на адреса ви, изберете специалистите от Casa Limpia. Така ще се радвате на чиста вътрешност на вашето превозно средство и няма да губите време да извършите чистенето сами.

By | 2021-09-01T15:44:56+03:00 септември 1st, 2021|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за Почистване на салон на кола

About the Author: