Почистване на тераси

Начало/Почистване на домове/Почистване на тераси

Почистване на тераси

Почистването на терасата е трудно, особено когато тя е неостъклена. Трябва да се поддържа чистотата на настилката и на цокъла, да се почистват редовно външните страни на прозорците, излизащи на нея. Не само поради това, че да се поддържа терасата приветлива е необходимо доста време, а и поради ефективността на професионалното основно почистване е по-добре да оставите тази трудоемка задача на Casa Limpia.

Почистване на тераси

Снимка: Cleaning the balcony

 

Почистване на пода на терасата

Настилката на пода може да бъде от теракота, гранитогрес, или от друг материал. Почистването на пода трябва да се извърши със съответните препарати, които щадят повърхността. Извличането на праха и замърсяванията е лесно – ние използваме машинно почистване на твърди подови настилки.

Фугите между плочите на настилката с плочи са особено податливи на натрупване на прах и замърсявания. При почистването използваме професионално оборудване. Измиването с водоструйка, с вода под високо налягане, извлича всички замърсяващи частици. Използването на различни приставки дава възможност за почистване и според материала на настилката, и за достигане дори до труднодостъпни ъгълчета.

След почистването се нанася слой препарат, който защитава повърхността. Може да заявите и нанасяне на импрегниращ препарат за защита на пода на терасата.

Почистване на външните страни на прозорците, излизащи на терасата

Почистването както на стъклата, така и на рамките на прозорците става бързо, използвайки необходимите препарати. Независимо от това, колко голяма е повърхността на прозорците, излизащи на вашата тераса, с почистване на прозорци, а също и на врати, ако има такива излизащи на терасата, дограмата ще блесне от чистота. Това е особено бързо забележимо, ако имате френски прозорци.

Всички части на дограмата, излизаща на терасата, включително подпрозоречните первази, се почистват с нашите пакети за почистване, които предлагаме за цялостно почистване на всички повърхности и кътчета на тераса.

Почистване на цокъла на терасата

Извършваме почистване на цокъла в зависимост от спецификата на повърхността. Тази повърхност обикновено също е изложена на замърсявания, тъй като също е подложена на действието на външни замърсявания от вятър, прах, дъжд. Макар и по-бавно, тъй като повърхността на цокъла е вертикална, прахът се натрупва и по него. При ежедневното използване на терасата цокълът също се замърсява, особено ако на нея се готви, ако служи за трапезария и за посрещане на гости през топлото време.

Почистване на стъпалата към терасата

Стъпалата са още една част от мащабната задача за почистване на цялата тераса, към която трябва да се подходи специфично. Почистването и измиването им допълва цялостното почистване и допринася за общия привлекателен вид на района на терасата.

Ако имате тераса с дървена настилка

След извличането на замърсяванията дървото се обработва с подходящи препарати, които ще запазят цвета му, както и импрегниращи препарати. Нашата задача е не само да почистим, а и да запазим красотата на дървената настилка на терасата ви.

почистване на балкон

Снимка: https://www.hirschfeldhomes.com

 

Колко често трябва да се почиства терасата

Еднократно почистване за годината не е достатъчно, за да поддържате терасата чиста и приветлива. Поне веднъж всеки сезон, а през лятото може и по-често, използвайте професионално почистване за терасата си от Casa Limpia.

 

 

By | 2019-05-03T13:38:57+00:00 май 3rd, 2019|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Почистване на тераси

About the Author: