Почистване на шоурум

Почистване на шоурум

За клиентите на всеки шоурум е важна чистотата, а при ежедневни посещения, особено на много хора, повърхностите, особено подовете на залите, и санитарните помещения неизбежно се замърсяват.

Почистване на шоурум

Използвайте нашите услуги за почистване на шоурум зали, машинно почистване на твърди подови настилки, както и почистване на офисите и санитарните помещения. Така ще работите в комфортна среда и вашите клиенти също ще бъдат доволни. Комбинирайте поръчката си за основно почистване с дезинфекция на помещенията.

Много важно е поддържането на чистотата на подовете

Подовете се замърсяват всеки ден, при много посетители това е солидно замърсяване, но и дори в дни и седмици, когато посетителите са по-малко, е важно да поддържате чистотата на настилките на подовете в залите. Нашето професионално оборудване за почистване на подове извлича напълно праха и замърсяванията. Не е необходимо да се стараете да поддържате подовете чисти с ваши усилия, с уреди, които нямат голяма мощност и ще отстранят само част от замърсяванията.

Почистване на помещенията – зали, офиси, чакални

В помещенията можем да почистим мебелите, с пране на тапицерията и почистване на повърхностите на дървени мебели. Почистваме бюра, шкафове, етажерки и други. Освен отстраняването на праха и замърсяванията нашата услуга включва и полиране на дървени мебели.

Прозорците и витрините трябва да са искрящо чисти

Всеки шоурум има прозорци и витрини. Тези, които са външни, се замърсяват повече от средата, натрупва се прах, следи от дъждовни капки. С течение на времето се замърсяват и вътрешните витрини и прозорци, както и остъклени врати. Ние ще се погрижим за чистотата им. С абонаментно почистване ще поддържаме вашите прозорци и витрини с чисти искрящи повърхности. Към заявката можете да добавите и почистване на огледала. С оборудването и препаратите, които използваме, и огледалата ви ще бъдат с повърхности без нито едно петънце.

Почистване на зали за хранене

Ако имате зала за хранене, замърсяването в нея се случва редовно. Ние ще ви отменим в почистването, ще почистим всички отпадъци, петна, капки от мазнини и други. Използваме подходящи препарати и почистващо оборудване.

Почистване на санитарни помещения

Разчитайте на нас за почистване на фаянс и санитария. Ще поемем поддържането на чистотата на санитарните помещения към вашия шоурум – бани, тоалетни. Особено важно е поддържането на тоалетните, които се използват не само от вашите служители, но и от посетителите. След цялостно почистване на санитарните помещения извършваме и дезинфекция.

Почистване на шоурум след ремонт

Ако сте ремонтирали вашия шоурум, се нуждаете от почистване след ремонт. С тази задача ще се заемем ние. Освен почистването на следите от ремонта – прах, пръски от боя, петна, организираме изнасяне на отпадъците от ремонтните материали. Не планирайте почистването с ваши усилия, оставете на нас всички свързани с това дейности.

Вашият чист шоурум създава положително впечатление за вашия бизнес

С абониране за почистващи дейности от специалистите от Casa Limpia ще си осигурите добре поддържан, чист и дезинфекциран шоурум. Помещенията ви ще бъдат редовно почиствани, подовете ще са идеално чисти, както и залите, прозорците и витрините, санитарните помещения и другите част. Ние сме вашите помощници, които се грижат за вида на вашите зали и помещения, посрещащи вашите клиенти и гости.

С машинно почистване дори големи подови площи могат ежедневно да се почистват, в съответствие с всички изисквания за почистване, поставени от съвременните стандарти.

By | 2020-10-08T18:17:19+03:00 октомври 8th, 2020|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Почистване на шоурум

About the Author: