Почистване от фирма в Подуяне

Почистване от фирма в Подуяне

За почистване на дома ви в Подуяне от фирма вече не е необходимо да се обяснява защо възлагането на тази група дейности освобождава много време и пести много усилия. Особено улеснение е основно почистване, което е необходимо поне два пъти годишно. Поръчайте го на специализирана фирма за почистващи услуги и се съсредоточете върху ежедневниите си ангажименти.

Особено много чистене се налага, ако живеете в къща. Тогава е още по-препоръчително да изберете фирма за почистване в София, която да върне чистотата на дома ви, във всички стаи, по всички етажи.

 

Почистване от фирма в Подуене

 

Почистването на подовете е една от основните задачи

Както пълното почистване на твърдите подови настилки, така и пране на килими са задача номер едно в дома ви в Подуяне. Подовете се замърсяват най-много и освен периодичното прахосмучене при основните почистващи дейности трябва да се извършва отстраняване на замърсяванията чрез машинно почистване на твърди подови настилки. Това е предимството на почистващите фирми като Casa Limpia, които използват професионални машини за извличане на всички замърсявания за кратко време.

Подово почистване е включено във всички наши пакети за почистване.

 

Почистване на кухнята

Кухнята ви в дома ви в Подуяне се нуждае от почистване? Фирмата ни ще го извърши, включително почистването на шкафовете, на плота, на мивката, както и на пода. Освен това можете да ни възложите и почистването на фурната, за да ви спестим много работа и усилия. Ние разполагаме с подходящи препарати, от които подбираме според дадения вид повърхност.

 

Почистване на банята и тоалетната

Санитарните помещения в дома ви в Подуяне се нуждаят от пълно почистване, въпреки периодичните ви грижи за отстраняване на замърсяванията. Ние ще се погрижим за тях, като възстановим чистотата на всички части, с почистване на фаянс и санитария, както и на стените, подовете, огледалата и останалите елементи.

Дезнфекцията на санитарните помещения е последната дейност, която можете да изберете, за да сте сигурни в пълната чистота на вашата баня и тоалетна.

 

Почистването на мебелите

Мебелите в дома ви в Подуяне се нуждаят от специално внимание при общото почистване. Дървените мебели трябва да се полират, за което нашите специалисти разполагат с подходящи препарати и средства. Освен полиране на мебели ще ви предложим и грижа за вашата мека мебел. Ще я почистим, грижейки се за премахването на петната и на всички замърсявания, натрупани в тапицерията. Почистването се извършва чрез машинно пране на мека мебел. То се извършва, като се впръсква разтвор с препарат, проникващ в дълбочина. След това разтворът се изсмуква почти напълно, като вътре остава само малко количество влага. До часове след машинното изпиране мебелите ви ще са напълно сухи.

 

Грижи за чистотата на прозорците и щорите

Дори в дома ви в Подуяне да има много прозорци, това няма да е проблем, когато поръчате почистването им от Casa Limpia. Освен почистване на прозорци – на стъклата и рамките, извършваме и почистване на щори.

Домът ви е по-приветлив с чисти прозорци и щори. Разчитайте на нас за тези дейности.

За да знаете, че за чистотата на дома ви в Подуяне се грижат редовно, потърсете ни за абонаментно почистване на домове от Casa Limpia. Така ще бъдете сигурни, че редовно ще почистваме основните повърхности в дома ви и ще се радвате на чистота и уют.

By | 2021-12-29T12:56:04+02:00 декември 17th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистване от фирма в Подуяне

About the Author: