Почистване след ремонт в Лагера

Почистване след ремонт в Лагера

Ремонтът е периодично извършвано освежаване и привеждане на дома в по-уютен вид. Той отнема много усилия, ако го извършвате вие. А ще ви останат ли сили и за почистването след като приключите с ремонтните дейности? За ремонтирания ви дом в комплекс Лагера е по-добре да се погрижи почистваща фирма в София.

почистване след ремонт

Ремонтът не само подновява дома, той замърсява редица повърхности

Най-досадно след ремонта е запрашаването на повърхностите. Освен това дори ако внимавате, неизбежно ще останат пръски от боя, отпадъци, които трябва да се изнесат. Трябва да се започне от изнасянето на боклуците, а след това да се почистят стаите, първо горната част, а най-накрая да се извърши подово почистване. Специалистите от Casa Limpia имат опит в тези дейности и ще почистят основно дома ви, за да блесне в пълната си привлекателност и нова визия, допълнени от чистота на подовете и мебелите благодарение на професионално почистване.

Премахване на петна от боя, лепенки и други

Първото, което специалистите по почистване извършват след изнасянето на отпадъците от ремонта е почистване на таваните и стените. Обръщаме внимание и на почистването на первазите и дограмата.

Отстраняването на следи от боя, на предпазни лепенки, на остатъци от силикон и други също е важно, преди да пристъпим към почистването на подовете.

Почистване на подовете

Колкото и защитни покрития да сте използвали при ремонта, подовете неизбежно се замърсяват. Ремонтните дейности водят то натрупване на много прах. Отстраняването на праха се извършва с мощни професионални машини. Всяко подово покритие се обработва според спецификата на материала му.

Почистване на мебели от дърво и мека мебелите

И мебелите поемат запрашаване и замърсявания по време на ремонта. А вероятно сте отложили и почистването им за след приключването на ремонтните дейности. Махнете покритията от мебелите, а ние ще се погрижим за тях.

Дървените мебели се почистват и повърхностите се полират. Тапицерията на диваните, табуретките, креслата се почиства в дълбочина чрез професионално пране на мека мебел.

Почистване на кухнята

Кухнята е може би най-ремонтираната стая. Освен освежаващия ремонт може да предприемете изграждане на прегради, ниши, плотове и други. Тогава почистването ще отнеме повече време, но ние ще почистим основно обновената ви кухня в дома ви в комплекс Лагера.

Пълно почистване и дезинфекция на банята и тоалетната

Независимо дали банята и тоалетната са отделни помещения, или са обединени в едно, почистването им е важно, а също така важна е и дезинфекцията им. Ще почистим стените, тавана, мивките, санитарията, подовете и след това ще извършим и пълна дезинфекция.

Почистване на дограмата

Дограмата е замърсена от ремонта, особено стъклата. За да отстраним праха и замърсяванията по стъклата и рамките на дома ви в комплекс Лагера, ще използваме подходящи препарати и ще премахнем дори най-малките петънца. Почистената дограма ще отразява слънцето с кристална чистота.

Комплексната услуга почистване след ремонт от Casa Limpia е улеснение след ремонта в дома ви в комплекс Лагера, за да ви спести отделяне на много време, изнасяне на отпадъци, набавяне на препарати, усилено търкане, бърсане и миене. Много хора разчитат на професионални услуги за почистване, присъединете се към тях, заявете почистване за ремонтирания ви дом.

By | 2020-11-04T10:59:16+02:00 ноември 4th, 2020|Categories: Чистене след ремонт|Коментарите са изключени за Почистване след ремонт в Лагера

About the Author: