Почистване след ремонт в Манастирски ливади

Почистване след ремонт в Манастирски ливади

Почистването след ремонт – кошмар за семейството! Толкова много прах, отпадъци за изнасяне, петна от боя и други неща за чистене! Домът ви в Манастирски ливади вече е ремонтиран, време е да се почисти. А всеки е толкова зает.

 

Почистване след ремонт

 

Трябва ли да си вземете отпуск? Разбира се, че не – просто се обърнете към Casa Limpia фирма за почистване в София и възложете цялото това чистене на нея. Ние ще изнесем и остатъците от строителните отпадъци.

Нашата цел е постигане на чист и приветлив вид, с блестящи подове и прозорци, с дом, готов да посрещне новото обзавеждане и обитателите. Когато не сменяте обзавеждането, ще отстраним покритията върху мебелите и ще почистим повърхността им също до блясък.

Премахване на отпадъците

При почистване след ремонт започваме с изхвърлянето на отпадъците. Ще махнем всички остатъци и опаковки, за да може да се заемем с почистването на повърхностите.

Почистване на подовете

Подово почистване е необходимо, за да се премахне цялото количество наслоен прах и замърсявания, за да не се вдигнат във въздуха и да замърсят мебелите, когато махнем защитните им покрития.

В дома ви в Манастирски ливади първо премахваме праха от подовете, а след това извършваме почистване според материала на подовите покрития. С машинно почистване на твърди подови настилки степента на почистване е много по-висока, отколкото ако почистите с обикновена прахосмукачка.

Нашите специалисти имат опит с почистването на различни видове подови покрития – паркет, ламинат, мрамор и т.н.

Почистване на мебелите

Полирането на мебелите след обезпрашаването също е част от основното почистване след извършен ремонт. С професионално полиране на мебели ще можете да се наслаждавате на вида на мебелите си и да ги използвате с удоволствие.

Меката ви мебел в дома ви в Манастирски ливади се нуждае от освежаване – възложете ни пране на мека мебел. Това, което не можете да извършите в домашни условия с ваши средства и усилия, ще постигнем ние, с професионално оборудване и препарати. Извършваме прането на място, с почти напълно извличане на разтвора в дълбочина, заедно със замърсяванията.

Почистване на уредите

Почистваме уредите от праха и възстановяваме чистия им вид. Отделяме внимание на почистването и на най-малките ъгълчета и извивки.

Почистване на прозорците и щорите

Всички стъкла ще светнат след почистване на прозорци от нашите специалисти. Ще отстраним и праха, и петната, и пръските от боя. Ще се погрижим и за чистотата на рамките.

Важно е да се обезпрашат и почистят напълно и щорите. Ние от Casa Limpia ще извършим това с отличен резултат.

 

Почистване на прозорците

 

Почистване на санитарните помещения

Почистването на банята и тоалетната е една от най-тежките задачи не само след ремонт. Тук има почистване на плочките, на мивката и тоалетната чиния, на пода.

И в санитарните помещения първо отстраняваме наслоения прах и замърсявания, а след това започваме почистване на фаянс и санитария.

Важно е на края да се извърши дезинфекция на банята и тоалетната. Ние ще направим това, за постигане на пълна чистота и на готови за използване помещения.

След като ремонтът в дома ви в Манастирски ливади е приключен, е време да се насладите на резултатите, на обновения дом. Но преди това трябва той да се почисти от отпадъците и запрашаването, за да ви посрещне приветлив и сияещ с пълната привлекателност на обновяването. Спестете си усилия и разходи, като използвате професионалните услуги на Casa Limpia.

By | 2021-05-25T19:07:09+03:00 май 25th, 2021|Categories: Чистене след ремонт|Коментарите са изключени за Почистване след ремонт в Манастирски ливади

About the Author: