Почистваща фирма в Иван Вазов

Почистваща фирма в Иван Вазов

Предстои ви отпуска и сте планирали първата седмица да прекарате в чистене на дома ви в Иван Вазов? Вече има по-практичен начин – възложете това на фирма за почистване в София Casa Limpia и започнете пълноценния отдих още от първия ден.

Почистваща фирма в Иван Вазов

Ние ще почистим основно подовете в дома ви

Както всеки дом, и вашият дом в Иван Вазов се замърсява ежедневно, от внесен отвън прах, замърсявания, както и ежедневно замърсяване от ползване. Подовете са най-изложени на натрупване на прах и замърсяващи частици, тъй като се намират най-долу. Включете в заявката си подово почистване. С нашите професионални машини ще отстраним напълно всякакви замърсявания и ще ви предложим и пране на килими.

Почистване на меката мебел

Меката мебел в дома ви също поема както замърсявания, така и различни миризми. Оставете почистването й на нас. С пране на мека мебел ще възстановим чистотата на тапицерията. Нашите машини за пране извличат почти напълно влагата от тапицерията и в дълбочина, така че след няколко часа мебелите ви ще бъдат напълно изсъхнали.

Банята и тоалетната ви ще светят от чистота

Тези помещения в дома ви в Иван Вазов са най-използвани и се замърсяват много. Оставете почистването им на нас. Нашите специалисти по почистване на фаянс и санитария ще се погрижат за почистването на мивката, тоалетната чиния, стените, пода, сифоните. Използваме подходящи препарати и уреди за пълно почистване на санитарните помещения. Ще ви спестим много време, а резултатът ще ви хареса много!

Прозорците ви ще светнат с изчистени стъкла, рамки и щори

Включете в заявката и почистване на прозорци. Почистването им отнема много време, а ние сме готови да ви отменим. Освен стъклата почистваме и рамките на дограмата. Не забравяме и щорите. С почистване на щори от нашите специалисти ще се отървете от праха, полепнал по тях.

почистване на домове в Иван Вазов

Изберете еднократна почистваща услуга или се абонирайте за нашите услуги

За почистване на дома ви в Иван Вазов можете да използвате еднократно почистване. Когато се убедите в ефективността на почистването от специалисти, непременно се абонирайте за нашите услуги. Можете да избирате от различни пакети с почистващи дейности, според площта на дома ви и според това, дали искате почистване на повече или по-малко повърхности. С абонаментно почистване на домове много наши клиенти вече нямат грижата за почистването на домовете им и си почиват пълноценно, разчитайки на Casa Limpia. Присъединете се към тях!

 

Почистването на домове в Иван Вазов е наша мисия

Ние сме на ваше разположение за почистване на домове в Иван Вазов. Предлагаме както основни почистващи дейности, така и допълнителни почистващи грижи за кухни, полиране на мебели, почистване след ремонт и други.

За да се погрижим за комфорта на дома ви, ако имате членове на семейството с алергия, малки деца и домашни любимци, предлагаме ви и еко почистване – с препарати, които щадят здравето и не предизвикват алергични реакции.

Вече много домакинства в Иван Вазов разчитат на фирми за почистване и така се улесняват за поддържане на чист и уютен дом. Почистването от специалисти не е лукс, а основна необходимост. Възползвайте се от пакетите услуги на Casa Limpia, за поддържате чистотата в дома, без това да ви коства много време и усилия.

By | 2020-08-17T11:43:57+03:00 август 17th, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистваща фирма в Иван Вазов

About the Author: