Почистваща фирма в Малашевци

Почистваща фирма в Малашевци

Грижите се не толкова редовно за чистотата на дома си в Малашевци – апартамент или фамилна къща? Това е обяснимо, хората са много ангажирани, с претоварено със задачи ежедневие. Почивните дни едва стигат за набелязаните дейности, включително почистването.  Затова изберете фирма за почистване в София, за да възложите поддържането на чистотата в дома ви на професионалисти. Така ще се съсредоточите върху анажиментите си, а в събота и неделя ще си почивате достатъчно. А домът ви ще бъде чист, благодарение на периодично почистване или абонамент за почистващи услуги, според нуждите ви.

 

Почистваща фирма в Малашевци

 

Почистване на мебели, уреди, мека мебел

За чистия дом в Малашевци трябва да се почистват мебелите. Дървените мебели се нуждаят от обезпрашаване и полиране, заличаване на драскотини. За меката мебел е необходимо почистване в дълбочина, но не с мокра кърпа, след минаване с която тапицерията ще съхне с дни. С машинно пране на мека мебел ще се поддържа не само общата чистота на мебелите с тапицерия, но и ще се отстраняват петната. Професионалното почистване на мебелите ще ви осигури поддържането на вида им без замърсявания, без петна, привлекателни и радващи окото.

Уредите, особено фурната, също се нуждаят от почистване. Домакините в Малашевци знаят колко много врем и усилия отнема това. Особено ако във фамилната къща има повече от една кухня, задачата се усложнява. Но не и ако изберете почистване на домове от Casa Limpia. Нашите специалисти ще се справят бързо и професионално с възстановяването на чистотата на уредите в дома ви. Ще възстановяи и чистотата на мебелите ви – дървени и тапицирани.

 

Подовете в дома ви изискват много време за почистване

Подовите повърхности се замърсяват много, при всяко влизане отвън, при носене на продукти и разсипване и изливане, при игри на децата, от домашните любимци и т.н. За домовете в Малашевци чисти подове се поддържат с машинно почистване на твърди подови настилки. Обикновените прахосмукачки не почистват особено добре и в дълбочина. Професионалните уреди ще извлекат цялото количество прах и замърсявания при подово почистване на дома ви.

За килимите ви нашите специалисти ще се погрижат с пране на килими с професионални уреди на място. След почистващите дейности по подовите ви настилки те ще искрят от чистота.

 

За банята и тоалетната

Тези помещения във всеки дом в Малашевци са толкова често използвани от всички в семейството. Те трябва да се почистват и дезинфекцират редовно. Особено се увеличават дейностите по почистването им във фамилните къщи с повече от една баня и тоалетна. Но и тази задача трябва да се възложи на професионалистите. С почистване на мивката, плочките, огледалото, пода, ваната, душ кабината ще се заемат нашите специалисти. За санитарните помещения трябват редица препарати, но ние разполагаме с тях и ще почистим всеки вид повърхност според изискванията и до блясък.

 

Еко почистване

Изберете този вид почистване, ако в дома ви в Малашевци има малки деца, ако имате член на семейството с алергия, ако държите на еко начина на живот. Нашите специалисти ще използват еко препарати, с които ще почистят дома ви, мебелите, уредите, подовете, ще извършат почистване на прозорци и т.н.

За чист дом в Малашевци не се колебайте да се свържете с Casa Limpia! Гарантирайте си редовни почистващи дейности в дома ви с избор на услугата абонаментно почистване на домове.

By | 2022-03-30T10:18:46+03:00 март 30th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Почистваща фирма в Малашевци

About the Author: