Пране на автосалон в София

Пране на автосалон в София

Почистването на автомобила гарантира комфорт. Ежедневните замърсявания с прах и други частици, внасяни отвън, трябва да се премахват често. А периодично автомобилът трябва да се освежава напълно с основно почистване. То включва както измиване отвън, така и почиьстване на вътрешността. Тапицерията на автосалона е много замърсена дори след няколко дни, ако превозвате различни продукти, инструменти, ако с вас пътува домашният любимец и ако децата разсипват трохи при ядене в колата.

За пране на автосалон с ваши усилия не гарантираме добри резултати, защото може да има упорити петна, които да останат и след изпирането. Освен това ще намокрите седалките и в дълбочина, което ще наложи продължително съхнене. Вашето решение за пълно почистване и изпиране с извличане на влагата е професионално почистване на автосалона от нашата фирма за почистване – Casa Limpia.

 

Пране на автосалон

 

Отстраняване на петната преди изпирането на тапицерията на автосалона

При ежедневното използване на автомобила остават повече или по-малко забележими петна – от кафе, чай, сок и други. Може да попадне и малко количество крем или друг козметичен продукт. Има и други замърсители, които оставят следи по тапицерията.

Затова преди машинното пране нашите специалисти третират петната, като използват подходящи препарати и продукти. Така след отстраняването на петната остава само изпирането на общото замърсяване.

Не рискувайте да се опитвате да премахвате петна, без да сте сигурни, че ще постигнете това без риск за тапицерията. Оставете това на нас, професионалистите в почистване на домове и автомобили.

Има петна, които се отстраняват със студена вода, за други са необходими разтвори, които да се нанесат и да престоят определено време, но не повече от него. Опитите ви да почистите петната може да се окажат неуспешни. Нашите специалисти имат опит в справянето на петна по тапицерия на мебели и автомобили. Те ще постигнат отстраняване на петната без рискове.

 

Машинно пране на тапицерия на автосалон

Ние използваме професионално оборудване за пране на тапицерия. Приготвяме подходящ разтвор, който се впръсква в седалките и след това се извлича почти цялото количество от този разтвор. Така не остава влага в дълбочина и няма риск от мухлясване и неприятна миризма. А останалото минимално количество влага се изпарява до часове. След това тапицерията е изпрана, чиста и суха и можете да използвате автомобила си.

 

Почерете прането на автосалона си на нашите специалисти

Почистването на автосалона е важно за ежедневния ви комфорт, също както почистването на дома. Почти всеки прекарва много време в колата си, затова тя трябва да е чиста, не само с почистена външност и под, но и с чиста тапицерия, без петна.

Динамиката на съвременния живот не оставя много време за хапване, всеки изпитва ежедневно необходимостта от бърза закуска, хапната докато шофира, и набързо изпитите чаши кафе, чай или друга напитка. Периодичното пране на тапицерията на автосалона ще връща чистотата й, а резултатите ще са отлични, когато възложите тази дейност на Casa Limpia. Ще се радвате на чистота, без досадните петна, допуснати да се образуват поради натовареното ви ежедневие и интензивното използване на колата. Очакваме вашите заявки за пране на автосалон.

By | 2022-06-05T07:31:37+03:00 юни 5th, 2022|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за Пране на автосалон в София

About the Author: