Пране на гарнитури на автомобил София

Пране на гарнитури на автомобил София

Чист автомобил е гаранция за комфорт при пътуване. Вие се грижите за основно почистване на автомобила ви, но освен натрупването на прах, кал и други замърсявания по пода седалките ви също се замърсяват. Почистване на гарнитури на автомобил София от професионална фирма ще възстанови чистотата им. Освен това можем да почистим и стелките на пода.

 

фирма за почистване София

 

Тапицерията на седалките е изложена на ежедневно замърсяване. Ако имате малки деца, падналите трохи, капки от сок и други също допринасят за замърсяването. Важно е чистотата в автомобила да се поддържа. Така ще предотвратите неприятна миризма от натрупани замърсявания и образуването на големи петна.

Ако често превозвате инструменти и продукция до и от лозе, замърсяванията също са неизбежни. Важно е да покривате тапицерията със защитно покритие, но дори и тогава неизбежно в автомобила остават частици прах и кал. Още по-неприятно е оставянето на следи от ръжда.

С тези замърсявания по тапицерията се справя нашата фирма за почистване София. Предлагаме ви и цялостно почистване на автомобила ви.

 

Пране на гарнитури на автомобил София

 

Колко често е препоръчително да се почиства тапицерията

Това зависи от рисковете от замърсяване. Ако в автомобила пътуват само възрастни и не превозвате инструменти за земеделски работи и продукция, можете да поръчате почистване на тапицерията и на целия автомобил на няколко месеца, дори два пъти годишно е достатъчно. Но ако в автомобила често или редовно пътуват и деца, ако превозвате инструменти и продукция от и до земеделски участък, препоръчваме ви почистване поне веднъж на два месеца.

 

Почистването се извършва бързо, с почти цялостно отстраняване на влагата

Използваме професионално оборудване, което не само почиства основно всички замърсявания по тапицерията с разтвор, съдържащ ефикасни препарати. След нанасяне на разтвора извличаме почти цялата влага заедно със замърсяванията. След това гарнитурите изсъхват напълно до няколко часа.

Важно е да се използват препарати, които са подходящи за почистване и не повреждат материала. Нашите специалисти имат опит с почистването на тапицерия и други части на автомобили и използват препарати с доказано действие, неагресивни към почистваните повърхности.

 

Почистване на кожена тапицерия

За почистването на кожен салон са необходими специални препарати. С тях не само се извършва почистване, но и се полага грижа за самия материал, за да не се наруши качеството и привлекателния вид на коженото покритие.

Почистването на кожена тапицерия е специфична задача. За да не повредите тапицерията, препоръчваме да използвате професионално почистване.

Спестете си времето за почистване, усилията и средствата за обикаляне на магазини и избор на подходящи препарати. След самото почистване на ръка с препарат, разтворен във вода, ще трябва доста да чакате, докато тапицерията изсъхне напълно. Ако тапицерията е кожена, рискът да се повреди е голям. Оставете почистването на професионалистите.

Чистотата в автомобила ви е част от грижите за здравето на цялото семейство. Тапицерията е най-податлива на замърсявания. Поръчайте почистването й от Casa Limpia и се наслаждавайте на чиста среда при пътуване. С цялостно почистване на автомобила ви ще ви улесним и ще ви спестим време. Поръчайте почистването сега!

 

By | 2021-03-23T11:06:19+02:00 март 23rd, 2021|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за Пране на гарнитури на автомобил София

About the Author: