Пране на килими и мокети в Хладилника

Пране на килими и мокети в Хладилника

Прането на килима или мокета в дома ви – необходимо, но свързано с използване на много вода, много усилия и много бавно съхнене? Не, нито едно от трите неудобства няма да утежнят ежедневието ви в усилията ви да поддържате чистота в дома ви в Хладилника. Просто изберете услугите на Casa Limpia – почистваща фирма в София.

 

Пране на килими и мокети в Хладилника

 

Професионално пране на килими и мокети

Редовното подово почистване е важна част от хигиенните грижи за дома. Когато го възложите на фирма, вашите килими и мокети ще бъдат изпрани на място с професионално оборудване.

Използването на препарати, които разграждат замърсяванията, но щадят материите, е важно за запазване на вида на вашите килими и мокети.

Разтворът се впръсква в килима или мокета и се извлича почти напълно. Само малка част от влагата остава в материята, но бързо се постига пълно изсъхване.

 

С професионално пране си спестявате носене на килимите и мокетите до фирма за пране

С пране на килими и мокети от Casa Limpia си спестявате време за носене на вашите меки подови настилки до фирма за пране и след това вземането им. През времето до изпирането и изсъхването им вашите подове в дома ви в Хладилника остават непокрити.

Дори ако фирмата вземе от дома ви килимите и мокетите и след изпиране и изсъхване ви ги донесе отново на място, ще остане период, през който подовете ви ще бъдат без тези настилки. Това е неудобство, което можете да си спестите с машинното пране на място от нашите специалисти.

 

Преди прането правим оглед за установяване на материята и дали има петна и големи замърсявания.

Преди процедурата трябва да преценим какви препарати и температура на пране са необходими. Различните меки подови настилки имат различен състав, затова прането трябва да се извършва с подходящи препарати и при подходяща температура. Затова нашите специалисти ще подготвят условията за машинно изпиране на подови настилки така, че да извършат щадящо пране на вашите меки настилки.

Важно е да установим и дали има участъци с петна или голямо замърсяване, за да ги третираме преди прането на целия килим или мокет.

Когато замърсяването е по-голямо, препаратът трябва да престои в килима или мокета определено време, за да го разгради. Това се налага особено ако в дома имате малки деца и домашни любимци.

 

Поръчвайте редовно машинно пране на вашите килими и мокети

При редовно периодично пране на килими и мокети в дома ви в Хладилника няма да се натрупат петна и упорити замърсявания. Особено важно е редовното пране на меките подови настилки в кухнята, трапезарията, дневната, детската.

 

Комбинирайте поръчката за пране с почистване на твърдите подови настилки

Нашата фирма за почистване на домове извършва и машинно почистване на твърди подови настилки. Почистените подове и меки настилки са гаранция за пълна чистота на вашите подове. Комбинирайте прането и почистването на подовете и се наслаждавайте на чистота и уют в дома.

 

Ние използваме биоразградими препарати за прането на килими и мокети

Ние се грижим за вашето здраве и комфорт, като използваме биоразградими препарати за прането на меките настилки. Тези препарати са и щадящи околната среда, така че можете да сте сигурни, че няма да получите алергия и няма да има рискове за вашите домашни любимци.

Свържете се с нас! Както за еднократно почистване на подовете и пране на вашите килими и мокети в дома ви в Хладилника, така и за абонаментно чистене на подовете и пране на меките подови настилки най-добрият ви избор е Casa Limpia!

By | 2021-10-26T11:59:38+03:00 октомври 26th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Пране на килими и мокети в Хладилника

About the Author: