Пране на мокети по домовете

Пране на мокети по домовете

Имате замърсени мокети в дома си? Не е необходимо да се тормозите, да преценявате дали можете да ги изперете в банята, или да ги изтъркате на място. Не е необходимо и да ги носите някъде, за да ги изперат. Нашата фирма за почистване в София ще ги изпере машинно на място.

 

Пране на мокети по домовете

 

Мокетите се замърсяват непрекъснато

Мокетите се замърсяват и поемат както прах, така и частици от различни отпадъци – от храни, домашни любимци и други. По тях се ходи, разсипват се по невнимание храни, напитки, децата също допринасят за замърсяването им. Важно е всяка мокетена постелка да се почиства основно на дадени периоди. За мокет в дневна основно почистване е необходимо по-често – поне дава пъти в годината, вероятно и по-често. А ако имате мокет в стая, която не се използва много, може да се почиства и веднъж годишно.

 

Първо ще отстраним натрупания в мокета прах

За да почистим възможно най-пълно вашия мокет, първо ще извлечем праха с мощна професионална прахосмукачка. Запрашаването на околната среда е непрекъснато и прахът се внася с всяко влизане в дома, с всяко проветряване.

Прахът се натрупва в мокета и въпреки че не личи колкото другите замърсявания, това количество прах създава риск за здравето на живеещите в дома.

След прахосмученето в мокета ви ще останат значително по-малко замърсявания. Но за да се получи пълно почистване, трябва да го подложим на машинно пране.

 

Машинното пране е най-добрият начин за почистване на мокети

Нашата фирма за почистване на домове има професионални машини за пране на килими и мокети. С тях разтворът за пране се впръсква и след това се извлича почти напълно. А останалата влага се изпарява до часове и мокетът ви е вече не само изпран, но и напълно сух.

 

Премахване на петна

Ако по мокета ви има петна, нашите специалисти ще ги обработят с подходящи средства, за да ги отстранят. Петната са неприятна гледка и изпъкват дори на изпран мокет. Потърсете услугите на специалистите от Casa Limpia за отстраняване на петна от различен произход. Ние ще обработим всяко петно в зависимост от това, от какъв продукт, храна, напитка, и т.н. се е получило. След отстраняването на петната и след това и машинното пране мокетът ви ще бъде абсолютно чист.

 

Поръчайте пране на мокета ви от нашата фирма, заедно с другите услуги за почистване на дома ви

Прането на мокети по домовете е много голямо улеснение за всички семейства, които имат такива подови настилки. Няма да губите време да търсите фирми или автомивки, където да изперат мокета ви, а след това да чакате с дни да изсъхне. Няма да е необходимо да го носите на място до фирмата за пране. С изпирането с професионално оборудване от специалистите от Casa Limpia ще бъдете улеснени с извършване на услугата в дома ви, в удобно за вас време.

При всяко основно почистване трябва да се погрижите и за прането на мокета ви. Комбинирате заявката за основни почистващи услуги от нашата фирма за почистване на домове с изпирането на мокета ви на място.

By | 2022-03-14T11:19:08+02:00 март 14th, 2022|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за Пране на мокети по домовете

About the Author: