Пране на седалки на автомобил София

Пране на седалки на автомобил София

Седалките на колата се замърсяват неизбежно при ползване, дори да внимавате и да не поставяте замърсени предмети върху тях. А понякога се случва седалките да се замърсят от приятели, които возите в колата. При тъмните седалки замърсяването не се забелязва толкова, но и те с течение на времето попиват прах и миризми от околната среда. А при светлите седалки много бързо проличава дори началното замърсяване.

Прането с подръчни средства не е удачно

Почистването с подръчни средства е трудно и не винаги успешно. Не може да се използва голямо количество вода, защото после седалките трябва да съхнат няколко дни, в най-добрия случай. Много е рисковано и използването на препарати, тъй като при ръчно пране голяма част от препарата ще остане в тапицерията. Другият начин е използването на много малко количество препарат, но тогава самото пране няма да е много ефективно. Още един проблем е изборът на подходящ препарат.

Когато замърсяването е в голяма степен, единственото решение е професионално пране на тапицерията на седалките. Свържете се с Casa Limpia на посочените телефони или изпратете запитване, за да дадем цена за почистване и срокове за изпълнение на поръчката.

Редовното пране на седалките допринася за здравословна среда в колата

Препоръчваме ви да използвате услугата пране на седалки на автомобил в София поне веднъж годишно, а още по-добре е веднъж на шест месеца. Така ще поддържате средата в него чиста, няма да се натрупва прах и бактерии, които създават нездравословна среда.

Същност на професионалното пране на седалки на кола

За този вид пране се използват съвременни уреди. С тях в тапицерията на седалките се впръсква гореща вода, към която е добавен разтвор на препарат. Водата прониква дълбоко в тапицерията, а едновременно с впръскването се извършва и изпомпване чрез мощна вакуумна помпа. Така заедно с водата се извличат прахът и бактериите. При самото извличане се отстранява 95% от водата, а в тапицерията на седалките остават само 5%. За пълното изсъхване на седалките са необходими до шест часа.

Препаратите, които Casa Limpia използва за пране на седалки на автомобил в София, са екологични. Те не съдържат остатъци от сапун и затова след изпирането няма да остане миризма.

Обадете ни се и ще дойдем да изперем седалките на автомобила ви на място

Още едно удобство за клиентите на Casa Limpia е прането на седалки на коли на място, удобно за клиента. Ще дойдем до адреса ви, за да извършим машинното пране на седалките в колата ви.

Какви условия са необходими за машинно пране на седалки

Когато ни извикате в на място за професионално пране на автосалон, трябва да имаме на разположение контакт, в който да включим оборудването за впръскване на горещата вода с препарат и помпата за изсмукването им. Освен това ще са ни необходими до 15 литра чиста вода.

Освен прането на седалките предлагаме и прахосмукиране на колата

Съчетайте професионалното изпиране на седалки с прахосмукирането на вътрешността на колата, за постигане на пълна чистота. Освен пода прахосмукираме и таблото и вратите.

By | 2018-08-23T07:58:20+03:00 август 23rd, 2018|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за Пране на седалки на автомобил София

About the Author: