Пране на тапицерия на кола

Пране на тапицерия на кола

За пране на замърсена тапицерия на вашия автомобил се обърнете към Casa Limpia.

Замърсената тапицерия не само създава дискомфорт. Тя увеличава ежедневното замърсяване с прах на цялата вътрешност. Редовното й пране възстановява привлекателността и чистотата във вашия автомобил. С удобството на машинното пране на тапицерия на място не губите и време. Възползвайте се от прането на тапицерията на автомобила ви, след което до часове тя ще бъде изсъхнала напълно и ще може да го използвате отново.

 

Пране на тапицерия на кола

 

Спестете си усилията за почистване на автомобила

Поръчайте услугата пране на тапицерия за възстановяване на чистотата й и комфорта в автомобила. Можете да поръчате и пълно почистване на автомобила.

Прането на тапицерията и почистването на целия автомобил изискват време за набавяне на почистващи уреди и препарати. Още повече време е необходимо за самото почистване.

Спестете си всички тези грижи и времето за почистване на тапицерията, както и на целия автомобил, с поръчването на професионално пране и почистване от нашата фирма за почистване в София.

 

Замърсяването при използване на автомобила е ежедневно

Неизбежно е при използване на автомобила тапицерията да се замърсява малко по малко всеки ден. Прах, неволно разсипване на кафе, сок, падане на малки частици храна се наслагват върху повърхността на седалките, а течностите лесно проникват навътре.

Всеки собственик на автомобил почиства тапицерията от време на време или когато се замърси напълно, например поради разливане или разсипване на продукти от децата или след превоз на материали, от които остава прах или се разсипват малки количества при внасяне и изнасяне от автомобила.

Ние ще ви отменим и ще почистим в дълбочина вашата тапицерия.

 

Почистване на тапицерия от замърсяване от домашни любимци

Ако имате домашни любимци, които често се возят в автомобила, допълнителното замърсяване с косми и прах от тях е неизбежно. Много неприятно е отделянето на урина от домашните любимци. След това остава миризма, а ако не използвате покривало на тапицерията, урината се просмуква в нея.

 

Машинно пране и почистване

Изчеткването, почистването с прахосмукачка и изтупването на калъфите отнемат време. Калъфите могат да се изперат, а докато изсъхнат, тапицерията на автомобила ще остане непокрита, ако нямате резервни калъфи.

Нито изчеткването, нито почистването на прахосмукачка ще отстрани замърсяванията на тапицерията в дълбочина. За пълно и основно почистване е необходимо машинно пране.

С този вид професионално почистване на тапицерията на автомобила ви ще се заемат нашите специалисти.

Освен извличането на всички замърсявания, включително и в дълбочина, ще се възползвате и от бързото изсъхване на тапицерията. Професионалната машина, която използваме за прането, извлича почти целия разтвор от вода и препарат. Остава само около 5% влага, която се изпарява бързо и тапицерията ви ще бъде чиста и суха до часове.

С пране на тапицерия на място, пред дома ви, в гаража, на двора, няма да се наложи да ходите някъде, за да вземете автомобила. Прането на тапицерията ще бъде извършено на удобно за вас място.

Поръчайте пране на тапицерия от Casa Limpia сега! Ние сме на ваше разположение, с бързо изпълняване на поръчките.

By | 2021-04-19T18:36:42+03:00 април 19th, 2021|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за Пране на тапицерия на кола

About the Author: