Препоръки за абонаментно и еднократно почистване на домове в София

Начало/Фирма за почистване София/Препоръки за абонаментно и еднократно почистване на домове в София

Препоръки за абонаментно и еднократно почистване на домове в София

Почистването на дома е важно не само за вида му, но и за уюта и здравето ви. Поне два пъти годишно е необходимо основно почистване. А периодично трябва да се почистват и най-замърсяващите се части – необходимо е подово почистване, грижа за килимите, за санитарните помещения, за кухнята.

Препоръки за абонаментно почистване

Тези помещения заедно с подовете са най-изложени на замърсявания. А имате ли време за качествено почистване? В днешно време всеки е погълнат от работата си. С професионално почистване ще си спестите грижите за чистотата в дома.

Най-добре е да се ориентирате към абонаментно почистване за дома си. А ако предпочитате вие да почиствате периодично и да оставите основните почистващи дейности на професионалистите, изберете еднократно почистване от Casa Limpia.

Ето нашите препоръки за еднократно и за абонаментно почистване.

Еднократното почистване

Изборът на компонентите на тази услуга зависи от това, кои помещения искате да бъдат почистени. Ние ви препоръчваме да изберете почистване на санитарните помещения като задължителен компонент. Casa Limpia почиства и дезинфекцира санитарните помещения в дома.

Кухнята е най-притегателното място, най-използваното и затова едно от най-замърсените. Освен периодичното бърсане и прахосмучене когато поръчате еднократно основно почистване, непременно включете и основното почистване на кухнята.

Друг основен компонент трябва да е подовото почистване. Casa Limpia предлага парово почистване и пране на мека мебел за вашите мебели, така че за еднократно почистване, което се поръчва два пъти годишно, това също е препоръчителна дейност.

Почистването на прозорците е друга дейност, която нашите клиенти избират при заявка за еднократно чистене на дома си. Колкото и пъти да почиствате стъклата на прозорците през годината, професионалното почистване ще ги накара да заблестят.

Най-лесно е да изберете от пакетите за почистване на Casa Limpia, когато е време за еднократно почистващо мероприятие на вашия дом. Изберете от пакетите Limpia Старт, Про или Стандарт, в зависимост от това, какви дейности искате да се включат в почистването.

почистване на домове в София

Препоръки за абонаментно почистване

Абонаментните почистващи услуги от Casa Limpia са най-доброто решение за поддържане на необходимата чистота в дома ви, без да се налага вие да отделяте време за подготовка, купуване на препарати и самото почистване.

За ваше удобство пакетите за абонаментно почистване са няколко, според площта, която трябва да се почисти:

  • до 70 кв. метра
  • до 100 кв. метра
  • до 140 кв. метра

Когато възложите на фирма за почистване на домове тази задача, ще бъдете сигурни за качеството, което се постига с подходящи препарати за всеки вид повърхност, както и използването на професионално почистващо оборудване. Мощните ни прахосмукачки извличат всички частици прах от пода и другите повърхности. С машинно почистване на твърди подови настилки подовете ви ще бъдат винаги чисти.

Паровото почистване извлича замърсяванията в дълбочина. А прането на меката мебел се извършва така, че след впръскване на миещия разтвор влагата се извлича почти 100%, така че мебелите изсъхват изцяло до няколко часа след прането.

Невъзможно е сами да почиствате периодично дома си в такава степен. Набавянето на препарати изисква време и средства. А дори и да ги отделите, няма да използвате мощно професионално оборудване.

Препоръчваме ви да използвате абонаментно почистване на домове с честота поне веднъж на три месеца. Така домът ви винаги ще бъде много чист.

By | 2018-12-07T11:30:18+00:00 декември 7th, 2018|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Препоръки за абонаментно и еднократно почистване на домове в София

About the Author: