Професионално почистване във Враждебна

Професионално почистване във Враждебна

Почистването на дома ви във Враждебна, особено ако живеете в къща, изисква много усилия. Трябва да отделите и много време, или цели дни, или постепенно да чистите стая по стая и етаж по етаж. За заетите съвременни хора, които имат и домашни ангажименти, и служебни задачи, това е много трудно. Решението е заявка за професионално почистване на дома ви. Разгледайте нашите цени за почистване и можете да изберете кои части от дома искате да бъдат почистени – подове, мебели, мека мебел, кухнята, санитарните помещения и т.н. Така ще имате специализирана помощ в толкова важната задача за поддържане на дома ви чист.

 

професионално почистване от каса лимпия

 

Почистването на подовете

С подово почистване завършват почистващите дейности във всеки дом. Това е последният етап от почистването и в дома ви във Враждебна. Прахът и замърсяванията, които се носят във въздуха, внесени отвън и отделени при почистване на другите повърхности, падат върху най-ниското ниво – подовете. Ще почистим щателно както твърдите подови настилки, така и меките такива. Разполагаме с мощни професионални уреди, с които извличаме праховите частици и другите замърсявания.

Ако на подовото покритие – твърдо или меко, има петно, нашите специалисти ще го обработят, за да го отстранят. След това ще почистим цялата подова повърхност в съответната стая.

За меки подови настилки предлагаме пране на килими, мокети, пътеки на място. И за прането използваме професионално оборудване. С него след изпирането влагата се извлича почти изцяло, а самите настилки изсъхват напълно до няколко часа.

 

Почистването на мебелите

Нашите специалисти почистват мебелите от следите от пръсти, петната, праха, за да полират напълно повърхността на дървото.

Меката мебел се нуждае от често почистване, защото поема не само прах, но и всякакви следи от изпускане на храни, разливане на напитки, косми от домашни любимци. Ако на тапицерията има петна, те първо се обработват според естеството на причинителя и на материала на тапицерията. След това с професионална прахосмукачка отстраняваме праха. С пране на мека мебел почистваме в дълбочина. И при това изпиране разтворът за пране се впръсква, поема замърсяванията, а след това се извлича почти изцяло. До няколко часа ще имате чисти, изпрани мебели със суха тапицерия.

 

Почистването на прозорците

Ако прозорците в дома ви във Враждебна са много, ще ви трябва много време, за да ги почистите. От почистване се нуждаят и щорите на прозорците. Нашите специалисти ще ви отменят и в тази задача. С почистване на прозорци се премахват всякакви наслоявания на прах, следи от дъждовни капки и други замърсявания. Използваме подходящи препарати и материали, за да бъдат стъклата искрящо чисти след почистването.

Ще се погрижим и за щорите ви. Заявете услугата почистване на щори и ще ви отменим и в тази дейност. Ще останете доволни от чистотата на вашите прозорци и щори.

 

Почистването на банята и тоалетната

Тези помещения в дома ви във Враждебна са редовно и ежедневно използвани. Естествено замърсяването им е постоянно. Колкото и да почиствате междинно, е необходимо професионално почистване на фаянс и санитария. Извършваме и дезинфекция на санитарните помещения.

Нашата фирма за почистване на домове ще ви отмени в почистването на дома ви във Враждебна. Заявете почистване на повърхностите и елементите, които са замърсени, дори и леко. Редовното почистване ще осигури необходимата чистота, а леките замърсявания се отстраняват по-бързо. Оставете грижите за чистотата на вашия дом във Враждебна на Casa Limpia.

By | 2022-07-12T18:27:03+03:00 юли 6th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Професионално почистване във Враждебна

About the Author: