Професионално почистване в Горубляне

Професионално почистване в Горубляне

Поддържането на чистотата в дома ви в Горубляне е времеемко и трудоемко. Особено много време и усилия се изискват за почистване на къща. Но модерните хора вече разчитат на професионално почистване за дома си, за да могат да се грижат за семейството и да се посветят на бизнеса и служебните си задължения.

Лесно е – позвънете на телефона на Casa Limpia +359 877 828 383 и поръчайте оглед, както и основно почистване или пакет с почистващи дейности. Пакетите са съобразени с площта на домовете, което е много удобно и изгодно.

 

Професионално почистване в Горубляне

 

Можете да започнете със заявка за почистване еднократно

Изберете за дома си в Горубляне еднократно почистване, с грижа за основните повърхности, които се нуждаят от отстраняване на праха и замърсяванията.

Подовете са повърхностите, които поемат всички замърсявания от всички нива в дома. С почистването им завършва дейностите по възвръщане на чистотата в дома ви, извършвани от нашите специалисти. Но ще започнем с тази дейност, тъй като с машинно почистване на твърди подови настилки ще извлечем абсолютно всички замърсявания. Това не може да се постигне с домашната прахосмукачка. Нашите специалисти ще се погрижат и за почистването на меките подови настилки. При много замърсени килими ще ви предложим пране на килими на място. Машинното пране гарантира извличане на почти цялата влага и до часове килимите ви ще бъдат отново сухи.

 

Почистване на мебели – дървени и тапицирани

Почистването от праха на дървените мебели и полирането им е една от дейностите по почистване на мебелите в дома ви в Горубляне. Тапицираните ви мебели със сигурност се замърсяват, тъй като е неизбежно попадането на прах, ежедневното замърсяване с храни и напитки, ако имате малки деца. Да не забравяме космите от домашните любимци, ако имате такива. За да върнем свежия и чист вид на тапицерията, първо ще почистим петната, ако има такива, а после ще извършим пране на мека мебел. С изпирането с професионални уреди постигаме проникване на разтвора в дълбочина и почти пълното му извличане. Така се извлича цялото количество прах и замърсявания. Мебелите ви ще са напълно сухи до няколко часа.

 

Почистване на банята и тоалетната

Със сигурност почиствате често санитарните помещения в дома ви в Горубляне. Но те се използват многократно всеки ден от всички в семейството. Там се мият и лапите на домашните любимци след разходка.

При почистване на фаянс и санитария в банята и тоалетната нашите специалисти използват ефикасни препарати, които същевременно не са агресивни за повърхностите. Чистенето на санитарните помещения е много трудоемко, затова е чудесно, че ще бъдете отменени от професионалисти в почистването в тази дейност. След като ги почистим, ще извършим и дезинфекция, за постигане на пълна чистота в банята и тоалетната ви.

 

Прозорците ви имат нужда от почистване

Всеки дъжд оставя следи по стъклата, а прахът се натрупва ежедневно по прозорците в дома ви в Горубляне. Ще извършим почистване и на тези части от вашия дом. С почистване на прозорци ще ви осигурим и блестящи от чистота, свободни от прах и капки стъкла, както и чисти рамки. По ваше желание извършваме и почистване на щори.

След еднократното почистване ще се убедите, че е отличен избор да разчитате на нашата фирма за почистване в София за редовно поддържане на чистотата в дома ви. Очакваме ви за заявка за почистване на дома ви в Горубляне!

 

By | 2022-06-20T10:11:24+03:00 юни 20th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Професионално почистване в Горубляне

About the Author: