Професионално почистване в Дървеница

Професионално почистване в Дървеница

Наближава времето за пролетно почистване и ви безпокои мисълта за това, как ще отделите необходимото време за основно почистване на дома ви в Дървеница? Решението е толкова лесно – професионална фирма, която да почисти повърхностите, санитарните помещения и да върне искрящата чистота след зимния прах и сажди.

За почистването на дома можете да се погрижите още сега, като се обадите на Casa Limpia – професионална фирма за почистване в София.

Професионално почистване в Дървеница

Ще се погрижим за чистотата на подовете и мебелите

Casa Limpia има традиции в почистването на домове и офиси в квартал Дървеница. Ние знаем, че подовете са най-редовно замърсяваните повърхности в дома. Нашите пакети включват подово почистване с професионални препарати и машини. Разчитайте на нас за отстраняване на всички замърсявания от подовете, килимите, пътеките, мокетите. С машинно почистване на твърди подови настилки ще постигнем извличане на всички замърсявания, много по-ефективно, отколкото ако вие се заемете със задачата, без да разполагате със специални машини.

Мебелите също се нуждаят от професионално почистване, а ние сме професионалисти в пране на мека мебел. Не е необходимо да търкате с кърпа и да се надявате да отстраните упорити петна. Ние използваме професионални машини за пране на мебели, с които препаратът не само прониква в дълбочина, но и след изпиране се извлича почти цялата влага, а до няколко часа меката мебел е напълно суха.

Прозорците и щорите трябва да светнат и да се отърват от наслоения прах

Навсякъде в големия град, включително и в домове и офиси в Дървеница, прахът се наслоява навсякъде. Прозорците посивяват, щорите също се покриват с прах. Не е необходимо да отделите часове, за да измиете прозорците и да бършете ламелите на щорите една по една. Оставете на нас цялостното почистване на дограмата и почистване на щори. Нашите специалисти с с опит в почистването на стъкла на прозорци и на щори. Прозорците са един от елементите, които създават впечатлението за дома ви и за вас. Почистените от Casa Limpia прозорци и щори ще ви гарантират отлично впечатление.

почистване ан прозорци и щори

Санитарните помещения не са трудни за почистване от професионалисти

Санитарията се замърсява бързо, тъй като банята и тоалетната във всеки дом или офис в Дървеница се използват многократно всеки ден. Ако нямате професионални препарати и оборудване, ще ви е необходимо да отделите доста време, а резултатите няма да бъдат блестящи. Не искаме да ви отчайваме, но всяка работа се бои от майстора, а ние сме майсторите в почистване на фаянс и санитария.

Не само фаянсът, но и огледалата, металните елементи и всички други малки детайли в банята и тоалетната ще бъдат почистени основно и до блясък. Разчитайте на нас и за почистване с щадящи препарати без химикали, ако в дома или офиса ви има хора с алергии. Ние предлагаме и еко почистване, с препарати и средства, които са екологични и не предизвикват алергични реакции.

Планирайте почистването и се обадете на Casa Limpia за извършването му

Време е за почистването на основните места и повърхности в домове и офиси в Дървеница. Casa Limpia е на ваше разположение, не само за еднократно почистване, но и за поддържане на чистотата в дома или офиса ви чрез абонаментни услуги.

By | 2020-02-18T11:26:44+02:00 февруари 18th, 2020|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Професионално почистване в Дървеница

About the Author: