Професионално почистване в квартал Белите брези

Професионално почистване в квартал Белите брези

Заети сте, затрупани с професионални ангажименти, отделяте време да водите децата до училище и на различни занимания? Имате ли време за чистене? Вероятно се опитвате да вмъкнете и това задължение, но ви коства усилия. Ние ще ви отменим. Потърсете фирма за почистване на домове Casa Limpia за дома или офиса ви в квартал Белите брези.

Професионално почистване в Белите брези

снимка: http://distinguisheddomesticscleaningservices.com/

 

Подовете се нуждаят от редовно почистване

Във всеки дом или офис подовете са най-уязвими за замърсявания. По тях се натрупват прах и  различни отпадъчни частици. Запрашаването на въздуха в градска среда е неизбежно, то прониква и в помещенията. Професионалното подово почистване се извършва с машини и с подходящи препарати, за да се извлекат максимално замърсяванията. Не губете време, почиствайки подовете след натоварен работен ден или отнемайки от свободното си време през уикенда. Разчитайте на машинно почистване на твърди подови настилки от Casa Limpia в квартал Белите брези. Ние предлагаме и пране на килими.

Погрижете се за чистотата и приятния вид на мебелите

Мебелите се нуждаят не само от забърсване на праха. Периодично трябва да се почиства меката мебел, за да се отстрани натрупаният прах. Използването на прахосмукачка или почистването с влажна кърпа не са решения за почистване в дълбочина. За чистотата на мебелите ви в дома или офиса в квартал Белите брези използвайте нашата услуга за професионално пране на мека мебел, с професионални машини, които след изпирането ще извлекат над 95% от влагата. Така меката мебел ще изсъхне напълно до няколко часа след машинното пране.

професионално пране на мека мебел

снимка: http://www.itsaguythingsd.com/

 

Прозорците, щорите и завесите също изискват периодични грижи

Прозорците трябва да са кристално чисти, а щорите и завесите да се почистват редовно, за да се отстранят прахът и замърсяванията. За тях в дома или офиса ви в квартал Белите брези ще се погрижи Casa Limpia. Нашите специалисти са професионалисти в чистене на прозорци, професионално почистване на щори и пране на завеси.

Нека банята ви посреща с приветлива чистота

Във всеки дом банята и тоалетната са сред най-използваните помещения. Чистотата на тоалетната в офиса е важна за комфорта на служителите и на клиентите. За почистване на фаянс и санитария в квартал Белите брези вашето решение е Casa Limpia.

Почистването на мивки и тоалетни чинии, на настилки и облицовки от плочки на подове и стени са лесни задачи за нашите специалисти. Ние използваме подходящите препарати, а ако имате алергия, ви препоръчваме нашето еко почистване с екологични препарати.

Ако сте направили ремонт и домът или офисът е замърсен

След ремонт в квартал Белите брези има толкова много повърхности за почистване. Петната от боя, прахът, отпадъците са много. За заети хора и хора, които знаят, че всяка задача се изпълнява най-добре от професионалисти, Casa Limpia предлага професионално почистване след ремонт.

Ние ще ви спестим усилията по почистване и ще се заемем с основно почистване на дома или офиса ви.

Оставете почистването на нас, като се абонирате за нашите услуги

С абонаментно почистване на домове или абонаментно почистване на офиси в квартал Белите брези ще си спестите грижите по чистене и ще можете да отделите повече време за работата и семейството си. Съвременното ежедневие е напрегнато. Ние сме тук, за да ви улесним и да бъдем ваши партньори за поддържане на уюта в дома и офиса.

Свържете се с Casa Limpia, за да изготвим заедно оптимална оферта!

 

 

By | 2020-01-23T06:40:25+02:00 януари 23rd, 2020|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Професионално почистване в квартал Белите брези

About the Author: