Професионално почистване в квартал Витоша

Професионално почистване в квартал Витоша

Почистването на дома ви в квартал Витоша е на дневен ред в почивните дни, защото през седмицата сте заети? А защо не си освободите и почивните дни за пълноценен отдих и не потърсите професионално почистване?

Професионално почистване в квартал Витоша

Основното почистване на най-замърсените повърхности е задача, която може да оставите на професионалистите, за да се радвате на чист и приветлив дом след като те изпълнят поръчката ви. Можете да подберете видовете дейности, които искате да включите в почистването, както и да получите услуга според площта на дома ви, с пакети за почистване от Casa Limpia.

Подовете, банята, мебелите – основните места за почистване в дома

Важно е при заявка за почистване в квартал Витоша от професионална фирма да включите почистване с машини на подовете, както и на мебелите. Меката мебел трябва да се поддържа, а това става лесно с редовна поръчка на пране на мека мебел.

Банята също се замърсява ежедневно и почистването й е включено в основните пакети, предлагани за почистващи услуги. Не търсете с часове най-ефикасните препарати, професионалистите от фирма за почистване в София Casa Limpia разполагат с тях и ще извършат почистването до блясък.

Пране на килими и мокети

Килимите и мокетите събират много прах и замърсявания. Професионалните машини за пране ще извлекат всички замърсявания с пране на място. Това е удобство, което си струва да изберете, с машинно пране на килими и на мокети, за да избегнете неудобното пране на ръка и дългото съхнене след това.

Изберете услуги за почистване, включващи прозорците и щорите

Сред повърхностите, които се замърсяват най-много във всички домове, са прозорците. При заявка за почистване на дома ви в квартал Витоша почистване на прозорци ще ви осигури блестящи стъкла, с отстранен напълно прах, без следите от дъждовни капки, за да пропускат слънчевата светлина и да допринасят за чистата атмосфера в дома. Щорите също се замърсяват, затова не забравяйте да заявите почистването им като част от професионалните услуги.

Важно е да разчитате на професионална фирма и за почистване след ремонт

Ремонтът е важен за освежаване на дома. Но след ремонт в дома ви в квартал Витоша ще останат пръски от боя, замърсявания и прах, които трябва да се почистят. Дори ако се заемете сами с тази задача, няма да можете да се справите така, както ще го извърши професионална фирма за почистване след ремонт. Ние ще изнесем и отпадъците, след като извършим почистването на всички повърхности.

Дезинфекцирана среда за здравословен климат в дома

Изборът на фирма за почистване на домове в квартал Витоша вече означава и дезинфекция на дома с парово почистване.

Дезинфекцията се налага в новата обстановка на пандемия, а дезинфекцирането с пара означава, че няма да се излагате на въздействието на химикали, защото вирусите ще бъдат унищожени от парата с висока температура. Не забравяйте да заявявате редовно дезинфекция с пара на дома ви, за да поддържате здравословната среда в него.

Редовното почистване от професионалисти ви осигурява по-евтини услуги

По-евтини услуги могат да се постигнат с абонамент. Не забравяйте да се абонирате за почистващи услуги по ваш избор за дома ви в квартал Витоша. Така ще имате на разположение редовни помощници в почистването на изгодни цени за почистване.

By | 2020-09-24T13:09:55+03:00 септември 24th, 2020|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Професионално почистване в квартал Витоша

About the Author: