Професионално почистване в Славия

Професионално почистване в Славия

Професионалното почистване е вече позната услуга и избор за редица работещи хора, които искат домът им да е поддържан чист, а същевременно да не се налага да отделят от малкото свободно време за дейности, изискващи продължително почистване. Професионалното почистване изисква по-малко време, защото нашите специалисти използват специално оборудване и организират дейностите според заявките.

 

Професионално почистване в Славия

 

Почистването изисква поддържане на повърхностите

Повърхностите в дома ви в Славия се покриват с прах и замърсявания. Градският въздух е замърсен и запрашаването и замърсяването са неизбежни. Затова периодично трябва да се извършва подово почистване. Когато подовете се почистват машинно, извличането на всички замърсявания е по-ефективно и подовете са напълно чисти. Погрижете се за абонамент за чистене както на твърдите подови настилки, така и на мокетите и килимите. Голямо удобство е прането на мокети и килими на място, което се извършва машинно, с почти напълно извличане на влагата. Спестете си неудобството от търсене на фирма за пране на килими, даване на килима и изчакване с дни, докато го върнат чист и изсъхнал.

Повърхностите на мебелите в дома ви в Славия също се нуждаят от почистване. С професионално полиране на мебели те ще върнат чистотата и блясъка си.

 

Погрижете се за банята и тоалетната

Банята и тоалетната ви отнемат много време за почистване? С професионалните почистващи услуги ще си спестите това!

Използването на банята и тоалетната в дома ви в Славия е ежедневно и многократно на ден. Неизбежно е да се замърсяват, а в делничните дни остава време само за бързо забърсване. С абонаментно почистване на домове ще се наслаждавате на чисти баня и тоалетна, тъй като нашите специалисти ще се погрижат за почистване на плочките, тоалетната чиния, мивката, огледалата, както и за всички останали части на тези помещения. С почистване на фаянс и санитария като част от професионалните почистващи услуги, както и с професионална дезинфекция на санитарните помещения, ще си гарантирате приветлива и здравословна среда в тях.

 

Прозорците ви са замърсени? Поръчайте ни почистването им!

В дома ви в Славия прозорците са важна част от дома, а за да му придават добър вид, трябва да са чисти. Те са изложени на замърсявания, особено от външната страна. Прах, дъжд и други замърсявания лесно се наслагват по стъклата. Следите от капки, посивяването от запрашване скриват блестящите стъклени повърхности, а освен тях се замърсяват и рамките, и щорите.

Професионалното почистване не само на стъклата, но и на рамките, както и професионалното почистване на щори ще ви спестят време и усилия, а прозорците ви ще заискрят от чистота.

 

Меката ви мебели е замърсена? Потърсете ни, за да я изчистим!

Меката мебел в дома ви в Славия също е изложена на ежедневно замърсяване. То се получава не само от въздуха, а и от неволни разсипвания и разливания, особено ако имате малки деца. Време е да се погрижите за меките мебели – предлагаме ви пране на мека мебел на място. С нашите професионални машини извличаме замърсяванията и от повърхността, и в дълбочина. Влагата също се извлича почти напълно. Така до часове след почистването вече можете да ползвате меката си мебел.

Домът ви в Славия заслужава редовни грижи за почистване. Не губете време и усилия, свържете се с нас! Използвайте вече популярния избор за много съвременни хора – услуги от нашата фирма за почистване София. Специалистите от Casa Limpia са на вашите услуги.

By | 2021-05-12T12:19:51+03:00 май 12th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Професионално почистване в Славия

About the Author: