Професионално почистване в София: Casa Limpia – вашият партньор за чистота

Професионално почистване в София: Casa Limpia – вашият партньор за чистота

Casa Limpia е с утвърдена репутация като водеща компания в областта на професионалното почистване в София. Със седалище в столицата, ние сме посветени на предоставянето на най-висок клас услуги за поддържане на чистота и хигиена във вашия дом, офис или административна сграда.

С нас можете да разчитате на опитен и обучен екип от специалисти, които се грижат за всеки детайл, за да осигурят безупречна чистота и комфорт във вашето пространство.

Предлаганите от нас  услуги за почистване на домове включват не само изчистване на повърхности, но и внимателно отстраняване на прах, бактерии и алергени. Специализираме се в премахването на замърсявания от различни видове подови настилки и повърхности, като същевременно поддържаме безопасността на вашите мебели.

Знаем, че работното пространство е от съществено значение за успеха на всяка фирма. С Casa Limpia вие получавате професионално почистване на вашия офис или административна сграда, което не само създава чиста и здравословна среда, но и предоставя комфорт и вдъхновение на служителите ви.

 

Професионално почистване в София

 

Защо да Изберете Casa Limpia

Нашите екипи са съставени от опитни специалисти, готови да отговорят на вашите изисквания. Използваме модерни методи и технологии, гарантиращи ефективност и отлични резултати. Всяко пространство е различно, и ние се стремим да предложим персонализирани решения, отговарящи на вашите нужди.

С Casa Limpia, вие получавате повече от просто почистване – получавате грижа за вашето уютно и безопасно пространство. Свържете се с нас днес и се доверете на нашите професионалисти да направят вашето пространство свежо, чисто и здравословно!

 

Почистване на къщи и апартаменти в София

Ние разбираме, че вашият дом заслужава особено внимание. С нашите професионални услуги вие не само получавате чисто пространство, но и уют и комфорт, които заслужавате.

 • Почистване на подови покрития

Прахосмукиране на твърди и меки подови настилки: Нашите експерти използват подходящи техники и съвременни прахосмукачки, за да отстранят праха и замърсяванията от всякакъв вид подови настилки.

Обезпрашаване, почистване и полиране на мебели: Специалната грижа за вашите мебели, включва обезпрашаване, почистване от замърсявания и полиране за блясък и дълготрайна естетика.

 • Почистване на прозорци и дограма

Двустранно измиване на дограма и прозорци: Грижим се за прозрачността и свежестта на вашите прозорци, осигурявайки ви чист изглед и максимално проникване на слънчевата светлина.

 • Почистване на кухня

Почистване на кухни и кухненски уреди (външно): Внимателно почистване на външната част на кухненските уреди и повърхностите, за да поддържаме хигиената и естетиката в този важен район.

Вътрешно почистване на фурна, почистване на абсорбатор: Специализирано почистване на фурната и абсорбатора, гарантирайки тяхната безопасност и функционалност.

 • Почистване на баня

Цялостно почистване и дезинфекция на баня: Осигуряваме хигиенична чистота в банята, включително дезинфекция на всички повърхности – вана, душ кабина, тоалетна, мивка, плочки на стени и под.

 • Почистване на други елементи от дома

Почистване на осветителни тела, ключове, контакти, радиатори, климатици: За пълен контрол върху чистотата във вашия дом, включваме почистване на осветителни тела, ключове, контакти, радиатори и климатици.

Почистване на врати двустранно: С внимание към всеки детайл – почистваме вратите и от двете страни, гарантиращи безупречен вход във вашия дом.

Пране на мека мебел и матрак: Професионалното почистване и освежаване на меката мебел и матрака, създава комфортен и чист дом.

Измиване на подове: Грижим се за всеки елемент на вашия под, като осигуряваме основно измиване на подовете и твърдите подови настилки

Почистване на тераси: Вашият външен свят заслужава същата грижа. Почистване на терасите, за да можете да наслаждавате на свеж въздух и чиста среда без прах и замърсяване.

С Casa Limpia вие получавате цялостно решение за почистване на вашия дом. Нашата цел е не просто да почистим, а да създадем пространство, в което се чувствате уютно, комфортно и защитено.

 

Професионално почистване на офиси в София

Професионалното почистване създава приятна и свежа работна обстановка. Чистите и подредени пространства стимулират продуктивността и допринасят за доброто настроение на екипа.

Хигиената в офиса също е от значение, особено когато множество хора споделят общи пространства. Професионалното почистване гарантира премахването на бактерии, прах и алергени, поддържайки здравословна среда.

Casa Limpia предоставя цялостен набор от услуги, включително почистване на подове, обезпрашаване и почистване на мебели, измиване на прозорци и дограма, почистване на кухненски и санитарни помещения, както и други специализирани услуги, които отговарят на конкретните нужди на вашия офис.

Нашето офисно почистване включва:

 • Прахосмучене или измиване на подовите настилки според техния вид, гарантирайки безупречно чисти и подредени подове;
 • Почистване на работните бюра и обезпрашаване на мебели и техника за комфорт и безопасност на всеки служител;
 • Почистване, дезинфекция и ароматизация на санитарните помещения, осигурявайки хигиеничност и свежест;
 • Измиване на съдове и поддържане на чистота в кухненския кът, където се създава приятната атмосфера на общественост;
 • Събиране и изхвърляне на отпадъци;
 • Зареждане на консумативи като WC хартия, сапун и ароматизатори;
 • Почистване и подреждане на общите части;
 • Грижа за растенията и зелените зони, за по-свеж въздух в работното пространство;
 • Провеждане на периодични основни почиствания, които поддържат високите стандарти на чистота;
 • Почистване на стъкла и дограми за естествена светлина в офиса.

Предоставяме ценови условия за офиси с площ над 100 кв. метра след индивидуален оглед на обекта.
Ние предлагаме гъвкави планове за почистване, които се адаптират към вашите бизнес нужди и график.

 

Абонаментни планове за почистване

Ние от Casa Limpia разбираме, че всяко домакинство е уникално, и затова предлагаме гъвкави абонаментни планове за почистване, които отговарят на нуждите на всяко жилище. Нашите абонаментни планове са създадени с цел да предоставят на клиентите непрекъснато чисто и свежо пространство, като същевременно предоставят изгодни цени и предимства.

В зависимост от квадратурата на вашето жилище, предлагаме три основни типа абонаментни планове:

 1. За домове с площ до 70 квадратни метра

Най-подходящият план за по-малки домове, където ефективното почистване и поддръжката на чистотата са от съществено значение.

 1. За домове с площ до 100 квадратни метра

План, предоставящ обширно почистване за по-големи жилища, където комфортът и хигиената трябва да бъдат на високо ниво.

 1. За домове с площ до 140 квадратни метра

Специализиран план за по-големи домове, обхващащ различни зони и предоставящ пълноценна поддръжка на чистотата.

Ако жилището ви е по-голямо от 140 квадратни метра, не се притеснявайте. Свържете се с нас, за да обсъдим персонализирана абонаментна услуга, отговаряща на специфичните ви изисквания и размери на дома ви.

С абонаментните планове на Casa Limpia вие се наслаждавате на редовно почистване, гарантиращо постоянна чистота в дома ви.

Клиентите, които изберат абонаментното почистване, получават предимство от по-изгодни цени в сравнение с единичните услуги.

Ние сме гъвкави и винаги има възможност за промяна на плана според променящите се нужди и квадратурата на вашето пространство.

 

Допълнителни услуги за професионално почистване в София

 • Еко почистване

Ние се грижим не само за чистотата във вашия дом, но и за вашето здраве и защитата на околната среда. Затова предлагаме еко пакети за почистване, използвайки екологично чисти препарати, които осигуряват перфектна чистота без компромиси по отношение на здравето и екологичната устойчивост.

 • Почистване на мухъл

Борбата с мухъла изисква специализирани подходи, и ние сме тук, за да ви помогнем. Нашите експерти използват ефективни методи и средства за премахване на мухъл и предотвратяване отново появата му.

 • Дезинфекция

С нарастващата необходимост от хигиенични стандарти, предлагаме услуги за дезинфекция, които гарантират, че вашето пространство е свободно от вредни микроби и вируси. Нашите професионални екипи използват силни дезинфектанти, които осигуряват безопасна и здравословна среда.

 • Професионално пране на автосалон на място

Предлагаме уникална услуга – пране на автосалон на място. Вашият автомобил заслужава специално внимание, и ние може да ви предоставим професионално пране, без да се налага да напускате удобството на вашия дом или офис.

Възползвайте се от нашите професионални услуги за почистване в София и направете първия стъпки към по-чист и здравословен дом. Casa Limpia ви предоставя не само чистота, но и спокойствие. За връзка с нас и допълнителна информация, посетете нашия уебсайт или ни се обадете директно. Вашата чистота е наш приоритет!

By | 2023-11-22T07:20:18+02:00 ноември 22nd, 2023|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Професионално почистване в София: Casa Limpia – вашият партньор за чистота

About the Author: