Професионално почистване на баня в Орландовци

Професионално почистване на баня в Орландовци

Професионално почистване на баня в дома ви в Орландовци е най-добрият избор. Банята се замърсява ежедневно, а най-вероятно освен забърсване и подсушаване нямате време за по-подробно почистване. Така замърсяванията, особено неизбежният прах от въздуха, се наслагват в неприятно изглеждащ и дразнещ вид. А ако банята ви не се проветрява добре, се появява и мухъл. Той е не само неприятен на вид, но и създава рискове за здравето.

Не губете време да търсите препарати, да осигурявате кърпи, гъби, абразивни средства. Това ще ви отнеме време, а по-добре е да оставите банята на фирма за почистване в София.

 

Услуги за почистване на баня

 

Професионални почистващи услуги за вашата баня в дома ви в Орландовци

Нашите специалисти използват професионални препарати и имат набор от средства за почистване на всякакви повърхности и за справяне с мухъла.

Почистването започва от горе надолу. Първо се почиства таванът и ако има мухъл по него, той се отстранява.

След това се почистват стените. По плочките се наслагват замърсявания и е важно те да се отстранят напълно, а след това да се подсушат.

Отделно внимание посвещаваме на почистването на мивката, като след нашето почистване батерията ще светне до блясък. Почистваме и сифона от наслоени замърсявания, като прах, косми, сапун и други.

За душ кабината и ваната също полагаме необходимите грижи, за да премахнем замърсяванията по стените, да почистим сифона, да премахнем варовика от батерията.

Огледалото е още една повърхност, за която ще се погрижим, за да премахнем праха и петната от капки и да я почистим до блясък.

След това идва ред на пода. Почистваме го според необходимите последователности от действия, за да премахнем всякакви петна и след изплакване да го подсушим.

 

Мухълът крие рискове за здравето, затова проветрявайте редовно банята

Мухълът вирее много добре във влажна и топла среда. Затова той е чест гост в банята. Особено благоприятна е средата в баня, която няма прозорци и не може да се проветрява естествено. Поддържането на чистотата на банята не предотвратява мухъла, защото средата в нея е почти непрекъснато достатъчно влажна за образуването му.

Ако в банята ви в дома ви в Орландовци имате мухълно образувание, спорите от което могат да предизвикат алергия. Проветрявайте банята редовно, а ако няма прозорци, пускайте вентилатора. В магазините ще намерите спрейове, с които можете да унищожите мухъла. В абонаментно почистване на домове, което предлага Casa Limpia, се включва почистването на банята. Така ще знаете, че сте възложили както почистването, така и борбата с мухъла на професионалисти.

 

Как да прецените дали имате достатъчно мощен вентилатор в банята

Пуснете вентилатора в банята след къпане и след 10 минути проверете дали повърхностите са изсъхнали напълно. Ако все още има влага, вентилаторът ви не е достатъчно мощен. Ако банята ви е голяма, трябва да осигурите и достатъчно мощен вентилатор, по-мощен от този, който е необходим за малка баня.

Смяната с достатъчно мощен вентилатор помага за намаляване на влажността, която благоприятства появата на мухъл.

 

Как да премахвате мухъл между почистванията от нашата фирма

Най-лесен и достатъчно ефикасен е разтворът от 10% белина и 90% вода. Не добавяйте повече от 10%, защото това няма да направи по-силно действието на домашно приготвения препарат. Изсипете в бутилка със спрей и напръскайте. Оставете да действа поне 30 минути и след това изплакнете с вода. На края забършете със суха кърпа.

Редовното почистване на банята в дома ви в Орландовци от Casa Limpia и подсушаването след всяко къпане ще я поддържат чиста и без мухъл. Разчитайте на фирма за почистване на домове Casa Limpia за  чистотата на вашата баня!

By | 2021-07-23T18:02:36+03:00 юли 23rd, 2021|Categories: Почистване на баня|Коментарите са изключени за Професионално почистване на баня в Орландовци

About the Author: