Професионално почистване на жилище в Полигона

Професионално почистване на жилище в Полигона

С професионално почистване на дома ви в Полигона не само пестите време и усилия. Почистването, извършено от специалисти в областта, ще бъде много по-рационално и ефективно. А и крайният резултат, ухаещ на свежест дом без прашинка по повърхностите, си струва избора на специализирана фирма в почистването за София.

В жилището ви има много места, на които трябва да се обърне внимание при отстраняването на праха и замърсяванията. А вие сигурно имате много служебни задължения, както и семейни ангажименти. Оставете ежегодното основно почистване на Casa Limpia и ще бъдете доволни от избора си. Ние разполагаме с професионални препарати и уреди, а служителите ни имат достатъчно опит, за да се справят с петната, праха, следите от мазнини, капки вода и други замърсители на повърхностите. Ще почистим основно всяка стая, за да ви посрещне изцяло почистеният ви дом в Полигона.

 

Професионално почистване на жилище

 

Почистване на банята и тоалетната

Санитарните помещения се замърсяват много, независимо от ежедневното и ежеседмичното чистене на отпадъци и повърхности. За да се отстранят всички замърсявания, е необходимо много време. Но с професионално почистване на санитарни помещения от нашите специалисти ще ви отменим в тази задача.

Ще се погрижим както за мивката и душ кабината, така и за плочките по стените и за пода. Важно е да започвате деня с миене и къпане в напълно чиста баня. Ние ще ви осигурим това удоволствие.

Тоалетната ви също ще си върне чистотата. Ще дезинфекцираме всички повърхности, за здравословна и предразполагаща среда в санитарните ви помещения.

 

Почистена кухня

Несъмнено кухнята в дома ви в Полигона е място за интензивно готвене, често хапване, семейни обеди и вечери. Плотовете, шкафовете, мивката, фурната се нуждаят от основно чистене от прах, трохи, пръски от ястия и други. Ежедневното забърсване и миене не са достатъчни. Премахването на замърсяванията изисква време и усилия от професионалисти. За вашата кухня ще се погрижи екипът на Casa Limpia.

За изцяло почистена и обновена кухня в дома ви е необходимо периодично отстраняване на запрашаването и другите замърсявания. Повърхностите в кухнята са от различни материали. Нашите специалисти използват подходящи препарати за всеки материал и не оставят нито едно кътче непочистено. Цялостното премахване на замърсяващите слоеве, следи от готвене и от използване на кухнята отнема много време. Не отделяйте от вашето и се доверете на нас. Нашите цени за почистване са изгодни и си струва да поверите на нас кухнята си. На тази цена ще си спестите от времето и няма да се налага да търсите редица препарати за всяка замърсена повърхност – дърво, пластмаса, метал и т.н.

 

Чистите прозорци в дома ви в Полигона

Една от най-трудоемките дейности е почистване на прозорци. Ще ви отменим и в този вид чистене. Облекчението е особено голямо, когато имате много прозорци. Във всички случаи е много приятно да възложите грижите за премахване на праха и следите от капки по стъклата, за почистването на рамките, както и почистване на щори, на нашата фирма.

Всяко почистване от специалистите от Casa Limpia означава премахване на толкова много прах и замърсявания в дома ви в Полигона. А за вас остава много време, което да посветите на работата и семейството.

Всеки е най-добър в своята област. Ние сме специалисти в почистване на домове и сме се посветили на обслужване в тази област на всички семейства, които разчитат на професионалистите в почистващите услуги. Потърсете ни за възстановяването на чистотата и уюта във вашия дом в Полигона.

By | 2022-11-15T13:57:20+02:00 ноември 15th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Професионално почистване на жилище в Полигона

About the Author: