Професионално почистване на косми от домашен любимец, прах и акари с KIRBY

Професионално почистване на косми от домашен любимец, прах и акари с KIRBY

Сред замърсяванията във всеки дом прахът заема голям дял. Той прониква с влизането на всеки човек и домашен любимец, през прозорците, наслоява се и в дълбочина.

Друг сериозен източник на замърсяване, особено с косми, са домашните любимци.

Трябва да добавим и акарите, които носят рискове за здравето. Те са сред основните източници на алергени, могат да причинят заболявания като астма, дерматит, конюнктивит и други. В екскрементите им се съдържат ензими, които предизвикват алергични реакции.

 

Почистване на косми от домашен любимец, прах и акари

 

Мерки за почистване на домашната среда

За да се осигури чиста среда у дома, е необходимо редовно почистване. Повърхностите трябва да се обезпрашават чрез прахосмучене и измиване, според материала. Спалното бельо и завивките трябва да се перат редовно. За отстраняването на праха, особено в дълбочина, е наложително да разчитате на професионално почистване на домове. С домашна прахосмукачка не може да се постигне такава степен на засмукване на замърсяванията, както с мощна прахосмукачка, използвана от нашата фирма за почистване на домове.

 

Допълнителни мерки за намаляване на замърсяванията в домашната среда

Намаляването на праха в домашната среда може да се постигне освен с редовно почистване и с избягването на меки настилки като килими и мокети, които лесно поемат и задържат замърсяванията.

За предотвратяване на сериозно замърсяване трябва да се обръща внимание и на чистотата на детските играчки. За да не се развиват акари в меките играчки освен редовно пране те трябва да се замразяват във фризер за един ден.

Много важно е влажността в дома да се поддържа под 70%, за да се забави развитието на акари.

Но най-редовните мерки за почистване на прах, косми от домашни любимци и акари е прахосмученето с мощна прахосмукачка KIRBY, използвана от нашите специалисти.

 

За ефективно почистване е необходима мощна прахосмукачка

Извличането на праха се постига най-добре с прахосмукачка за професионално чистене – с голяма мощност. Когато поръчате машинно почистване на твърди подови настилки или на килими, използваме прахосмукачката KIRBY за отстраняване на замърсяванията в пълна степен, със засмукване на прах, косми, акари. Това се постига с високата мощност на тази прахосмукачка.

Освен повърхностите прахосмукачката KIRBY почиства и в дълбочина, за да извлече всички прахови частици, косми и акари от завивки, възглавници, матраци.

 

Възможност за почистване на целия дом с едно изпразване на контейнера

Прахосмукачката KIRBY има много голям обем на контейнера, в който се събират замърсяванията. Затова не е необходими често изпразване. Контейнерът на прахосмукачката събира до 7,5 кг замърсявания. След приключване на почистването на целия дом от прах, косми от любимци и акари, нашите специалисти изхвърлят съдържанието на контейнера.

 

Почистването от прах и косми на домашни любимци с широка дюза

С тесните дюзи на домашните прахосмукачки почистването на дома от прах, косми и акари става бавно. Дюзата на прахосмукачката KIRBY е с голяма ширина – 38 см. Така почистването се постига бързо.

 

HEPA филтърът – още едно предимство на прахосмукачката KIRBY

HEPA филтрите са характерни вече не само за професионалните, но и за домашните прахосмукачки. Те задържат почти целия прах и акари, както и частиците от мъртва кожа. Така чистенето е много по-ефективно и успешно се предотвратяват рискове от алергии.

Поръчайте почистване на дома ви от прах, косми на любимци и акарс професионална прахосмукачка KIRBY от Casa Limpia.

By | 2022-09-15T18:17:22+03:00 септември 15th, 2022|Categories: Технологии в почистването|Коментарите са изключени за Професионално почистване на косми от домашен любимец, прах и акари с KIRBY

About the Author: