Професионално почистване на мека мебел в Люлин 1

Професионално почистване на мека мебел в Люлин 1

Почистване на мека мебел в Люлин 1 е задача, която си поставяте поне два пъти в годината. Тази мебел е синоним на комфорт и без нея никой дом или офис не би бил предразполагащ с меко удобство. Като започнем с тапицираните столове, добавим фотьойли и табуретки и завършим с диваните и холната гарнитура, вашите мебели с мека тапицерия са в ежедневна и ежечасна употреба. Те всички са изложени на праха от въздуха, върху тях понякога се разсипват или разливат течности и сосове. Децата са най-възторжените почитатели на мекотата им. Детските бои и флумастери са част от нещата, които често се озовават върху дивана, креслото и т.н. и от време на време оставят петна.

Професионално почистване на мека мебел в Люлин 1

Оставете прането на меката мебел на професионалистите

Пране на мека мебел е залог за чистотата на дома и офиса в Люлин 1, заедно с почистването на подовете и мебелите от праха. Не се опитвайте да го извършите сами. Търкането с четка може да протрие тапицерията. А и как ще извлечете цялата влага от дълбочината на мебелите? Това е дейност за експерти, част от основните услуги на почистваща фирма в София.

Специални препарати за машинното пране

Препаратите за пране на меката тапицерия също са важни, за да се почистят добре петната. Сигурни ли сте, че ще подберете най-добрите, за да можете да почистите меката мебел в дома ви в Люлин 1 до блясък? Разчитайте на професионално почистване от фирма Casa Limpia, която използва професионални препарати, не увреждащи тапицерията, но извличащи всички замърсявания. Тези препарати се подбират така, че да не са със състав, предизвикващ алергични реакции или застрашаващ живота на домашните любимци.

Професионални машини, използвани за прането

Първата част от почистването на мека мебел в Люлин 1 е прахосмученето, а след това извършваме изпирането и извличането на влагата.

За пълно извличане на цялото количество прах и отстраняване на всички замърсявания първо извършваме безпрахово изтупване. С професионална прахосмукачка почистваме наслоения прах в цялата дълбочина на меката тапицерия. Специалните накрайници, които използваме, дават възможност за почистване и на най-малките ъгълчета и най-дълбоките гънки на мебелите.

След това изпираме чрез нанасяне на препарата, търкане, а с машина, наречена екстрактор, извличаме почти цялото количество вода. С него се извличат и замърсяванията.

Професионалните машини, специално предназначени за изпиране на мека мебел, са деликатни при търкането и почистването и мощни при извличането на влагата от дълбочина след приключване на прането. След извличането на водата, останала от прането в дълбочина, са необходими няколко часа за пълно изсъхване след машинното изпиране.

Поръчайте ни прането на меката ви мебел

Професионалното почистване на мека мебел за Люлин 1 е поръчка, с която ще се заемем веднага. Поръчайте на специалистите от Casa Limpia пране на гарнитурата ви, кухненския ъгъл, разтегателния диван, ъгловия диван, мебелите ви с механизъм за релакс, фотьойлите и другите ви меко тапицирани мебели. Ние ще ги изперем до пълна чистота и свежест, а за вас ще остане само наслаждението от вида им.

Спестете си време и усилия и се погрижете за чистотата на меката ви тапицерия. Ние сме професионалистите, на които можете да разчитате за машинното й почистване и пране. Обадете ни се!

 

 

By | 2021-02-03T17:25:23+02:00 февруари 3rd, 2021|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Професионално почистване на мека мебел в Люлин 1

About the Author: