Професионално почистване по време на карантина

Професионално почистване по време на карантина

Карантината е свързана с почти непрекъснато стоене в дома, за да може да се предпазим от зараза.

Независимо от това, че сме у дома, редовно дезинфекцираме ръцете си и повърхностите, в тази рискова ситуация, която засяга всички хора, още повече отколкото при извънпандемични условия е необходимо периодично основно почистване и дезинфекция.

Почистване на праха, замърсяванията и внесените отвън вируси и бактерии

Основното професионално почистване включва щателно почистване на подовете с професионални уреди. Това е много важно за отстраняване на замърсяванията и праха и на внесените отвън бактерии и вируси. Освен това при поръчка на почистване от професионална фирма за почистване в София можете да поръчате и дезинфекция. Препоръчваме ви дезинфекция с пара, която унищожава всички вируси и бактерии и не използва химикали. Така дори да имате у дома алергични хора, няма да им се създадат проблеми, които биха възникнали при използването на дезинфекциращи препарати.

Почистване на повърхностите на мебели и плотовете

Попаднал у дома, вирусът се задържа известно време. Затова почистването на повърхностите на мебелите, част от основните услуги за периодично почистване, е задължително. А между почистванията от професионална фирма се грижете за поддържането на чистотата на тези повърхности, като ги почистване и дезинфекцирате ежедневно.

Периодът на карантината е удобно време за подробно почистване

Дори да работите от дома, когато сте по цял ден в него, можете винаги да отделите време за почистване на основните повърхности и за почистване на фаянс и санитария. А ако сте много заети или имате грижи по наглеждане на ученици или възрастни родители, оставете почистването на професионалистите по почистване на домове.

Периодът, когато сте у дома, е удобно време или да се заемете с почистването на всички кътчета, или да възложите това на професионална фирма. А за да разчитате на почистване от специализирана фирма и в бъдеще, както и да спестите, е много удобно да изберете услугата абонаментно почистване на домове. Професионалните услуги за почистване от Casa Limpia включват и дезинфекция, което е точно необходимата услуга за съчетаване на традиционното почистване и на почистването на средата от вируси и бактерии.

Еко почистване на дома и еко дезинфекция

Традиционното почистване на домове вече се предлага и като еко услуга. Използването на препарати, които не оставят следи от химикали в средата след използване, е подходящо не само за хора с алергии. Това е избор за семейства с деца, както и за всички, които държат на здравословна среда в дома.

Съчетано с дезинфекция с пара, която също не изисква използването на препарати с химикали, еко почистване е най-подходящият избор, който да направите, за да осигурите поддържането на дома ви чист и свободен от вируси и бактерии.

Използвайте карантинния период за почистване и дезинфекция на дома

Ако сте у дома, в отпуск, имате достатъчно време, за да се заемете сами с почистването и дезинфекцията. Оползотворете това свободно време, тъй като в настоящите условия чистотата е едно от условията, гарантиращи здраве и защита от коронавируса. Свържете се с Casa Limpia! Ако сте заети и работите в дома си, имате на разположение услуги за професионално почистване и дезинфекция, които ще спестят от ценното ви време и ще възстановят чистотата в дома ви, а след дезинфекцията средата ще бъде гарантирано чиста от вируси.

By | 2020-12-24T19:24:50+02:00 декември 24th, 2020|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Професионално почистване по време на карантина

About the Author: