Ръчно и машинно обезпрашаване (твърди и меки подови настилки, мебели)

Ръчно и машинно обезпрашаване (твърди и меки подови настилки, мебели)

Прахът е навсякъде във въздуха. За съжаление в съвременния живот въздухът е замърсен с него и той се наслоява ежедневно по хоризонталните повърхности в дома. Освен ежедневното забърсване е добре домът да се обезпрашава поне няколко пъти годишно от фирма за почистване на домове.

Ръчно и машинно обезпрашаване

Освен от въздуха прахът попада по мебелите и другите повърхности в дома при влизане на хората в него. С обувките и дрехите прониква доста прах. Затова и обувките трябва да се почистват редовно.

А в местата, където има постоянно движение, каквито са участъците около вратите, частиците прах се носят във въздуха при всяко отваряне. Това замърсява още повече въздуха в дома.

Чистите подове, килими и дрехи означават по-малко прах в домашната среда

Подът на коридора или антрето е най-замърсен с прах. Там влизат с прашни обувки всички – и домашни, и гости. Поддържайте го чист, с ежедневно почистване.

Подовете на другите стаи също задържат прах. Почиствайте ги редовно. Няколко пъти годишно можете да използвате услугите на фирма за подово почистване.

Килимите са големи „прахоуловители“. Почиствайте ги редовно с прахосмукачка, а поне два пъти годишно ги давайте за професионално пране на килими.

Дрехите по закачалките също задържат прах. Това се отнася и за спалното бельо. По възможност не оставяйте дрехи на закачалките, освен връхни. Спалното бельо трябва да се сменя и изпира редовно.

Ръчното почистване на праха

Ръчно почистване на прах можете да извършите и вие. Обикновено повърхностите се забърсват с мека кърпа. Важно е кърпата да е влажна, защото иначе прахът се разпространява наоколо при самото почистване.

обезпрашаване на мебели

Има и специални микрофибърни ръкавици за чистене на повърхности, които след изтупване и изпиране са отново готови за следващото обезпрашаване. Преди да започнете да обезпрашавате ръчно, е добре да ги навлажните, както посочихме по-горе, за да не се пръска наоколо прах при забърсването.

Ако площта на дома ви е голяма, а вие сте работещо семейство, обърнете се към Casa Limpia. Нашите специалисти имат опит в ръчното обезпрашаване до най-голяма възможна степен.

При основното почистване е най-добре да поръчате машинно обезпрашаване

Основното почистване трябва непременно да включва машинно почистване на прах. Меката мебел, която също привлича много прах, трябва да се обезпраши. Casa Limpia предлага обезпрашаване с професионални прахосмукачки.

Прахосмукачките за битови цели не са достатъчно мощни, за да извлекат праха от дълбочина.  Ние използваме мощни прахосмукачки с оптимизирано контролиране на въздушния поток. Освен това нашите прахосмукачки работят и с нисък шум. Използваме различни приставки, включително такива, които проникват и в много тесни участъци, за да почистят всички кътчета на дома.

Нашата цена за обезпрашаване

Ръчното и машинно обезпрашаване от Casa Limpia са с цена 0,70 лв/м2. Пестим ви време и усилия, предлагайки ви услугата на конкурентна цена, както и другите цени за почистване.

Отстранете праха от дома с Casa Limpia. Ще обезпрашим вашите подове и други повърхности, а за пълно почистване от праха ще извършим за вас пране на меките ви мебели и килимите или мокетите ви.

By | 2019-01-11T12:34:38+02:00 януари 11th, 2019|Categories: Професионално почистване|Коментарите са изключени за Ръчно и машинно обезпрашаване (твърди и меки подови настилки, мебели)

About the Author: