Съвети за почистване на офис

Начало/Препоръки за почистване/Съвети за почистване на офис

Съвети за почистване на офис

В офиса обикновено работят поне няколко души. Те прекарват там по осем, дори и повече часа на ден, а се случва и да се изпълняват извънредни задачи в събота или неделя. Така че офисното пространство е изложено на замърсяване всеки ден, или поне всеки делник. Замърсяването се натрупва с праха и замърсяванията от въздуха – офисите обикновено се намират в центъра, където и трафикът е интензивен. Достатъчно е малка част от замърсяванията да попада в работното помещение с всяко отваряне на вратата или прозорците.

почистване на офис

Ежедневните грижи на служителите не са достатъчни

Всеки служител изхвърля опаковки от сандвичи и сутрин избърсва бюрото си от праха. Но това не е достатъчно. А освен средата в работното помещение от почистване се нуждаят и прозорците. Те се замърсяват от праха във въздуха, особено от външната страна. А след дъжд остават следи от капките. Непочистените прозорци не допринасят за благоприятна за работа среда.

Седмичното почистване е достатъчно за създаване на приятна за работа и за посрещане на клиенти среда

Чистият офис не само предразполага служителите, а и клиентите. За да осигурите чиста среда, обърнете се към Casa Limpia за ежеседмично почистване на офис. С абонаментната услуга за почистване според площта на офиса и санитарните помещения ще възложите грижата за чистотата на нас, а вие ще се съсредоточите върху работата си.

Грижите, които допълнително можете да полагате за офиса през седмицата

Тези грижи могат да се полагат от служителите с дежурство. Те трябва да включват прахосмучене на подовете, почистване на бюрата и на санитарното помещение. Ако имате битова стая, прахосмученето на пода и изхвърлянето на съдържанието на кошчето в нея също трябва да се извършват ежедневно или два-три пъти в седмицата.

фирма за почистване на офиси

Подовите настилки събират много прах, всеки ден, с всяко влизане на служители и клиенти. Ние можем да ги прахосмучим основно с професионално оборудване, но през седмицата вие можете да прахосмучите с малка прахосмукачка, която да се съхранява в битовата стая.

Препоръчваме ви почистването на бюрата от прах да се извършва всяка сутрин. Всеки от служителите може да почиства бюрото си от прах. Това може да се извършва с влажна кърпа или с кърпички за почистване на мебели.

Почистването на санитарното помещение е наша грижа веднъж седмично. А всеки ден, след приключване на работа от всички служители, отпадъците от кошчето в банята трябва да се изхвърлят и тоалетната чиния да се дезинфекцира. Много подходяща е белина гел, която ще действа до следващата сутрин.

Почистването на рецепцията

Ако офисът ви има рецепция, тя също трябва да се почиства ежедневно от праха. Почистването на бюрото трябва да се извършва всяка сутрин.

Обикновено в зоната на рецепцията има много растения, които създават свежа среда. Листата им привличат прах и също трябва да се почистват ежедневно.

Не забравяйте да се обърнете към нас за ежеседмично основно почистване по абонамент

Casa Limpia ви предлага ежеседмично почистване на пода, мебелите, дограмата, растенията, санитарните помещения и помещенията за хранене. Използваме професионално оборудване и ефикасни препарати. Предлагаме ви и почистване с ваши препарати и почистване с еко препарати.

By | 2018-03-14T14:09:13+00:00 март 14th, 2018|Categories: Препоръки за почистване|Коментарите са изключени за Съвети за почистване на офис

About the Author: