Услуги за почистване в кв. Левски, София

Услуги за почистване в кв. Левски, София

Лятото е най-подходящо за основно почистване, за изхвърляне на стари и непотребни неща – дейности, които може би планирате да извършите в дома ви в квартал Левски. Но това е и време за почивка, а ако сте на работа, задълженията и задачите се трупат. Не се притеснявайте, че няма да можете да отделите време за подробно почистване на дома. Съвременните семейства избират услугите на почистваща фирма.

Независимо дали живеете във фамилна къща или в апартамент, разчитайте на фирма за почистване в София Casa Limpia за почистването на дома ви.

 

Услуги за почистване в кв. Левски, София

 

Почистващи услуги еднократно

Ако още не сте използвали професионални почистващи услуги, можете да започнете с еднократно почистване. Обикновено в него се включват основните повърхности, като подове, мебели, както и прозорците и санитарните помещения.

Можете да поръчате и включване на други части от дома ви в квартал Левски, особено машинно изпиране. С пране на килими на място ще си спестите необходимостта да носите килимите до място за изпиране и след това да чакате да изсъхнат и до тогава да останете без меки подови покрития. С пране на мека мебел, също извършвано на място, след еднократното почистване ще имате мебели с чиста тапицерия, без наслояванията от прах и други замърсявания. След изпирането на меката мебел с професионално оборудване тапицерията ще изсъхне до часове.

 

Пакетни услуги за почистване

Изберете пакети за почистване според това, какви части от дома ви в квартал Левски се нуждаят от грижите на професионалисти за възвръщане на чистотата им.

С пакета Limpia Старт получавате пакет за прахосмукиране на подовите настилки, измиване на подовете, обезпрашаване и полиране на мебелите, почистване на кухнята, както и почистване и дезинфекция на санитарните помещения.

С пакета Limpia Стандарт освен включените в предходния пакет услуги ще получите и двустранно измиване на дограмата и прозорците, както и почистване на осветителните тела, радиаторите и още някои повърхности.

Когато изберете пакет Limpia Про, освен услугите в пакета Стандарт ще бъдат добавени почистване на фурна, на абсорбатор, двустранно почистване на вратите и прозорците, пране на меките мебели и матраците, както и почистване на тераса. Ако домът ви включва повече от едно санитарно помещение, повече от една тераса и т.н., ще уговорим допълнително цената за почистването.

 

Абонаментно почистване

За дома ви в квартал Левски е най-добре да разчитате на услугата абонаментно почистване на домове от Casa Limpia. Абонирането за почистване ще ви спести усилията за набавяне на препарати и уреди и най-вече усилията за самото почистване. Така в дългосрочен план ще можете да се посветите на работата си, на семейството си, и същевременно ще бъдете сигурни, че чистотата в дома ви се поддържа на професионално ниво.

Абонаментът ще ви осигури поддържане на дома ви чист както чрез основни почистващи услуги два пъти в годината, така и чрез междинни почиствания. Домът ви в квартал Левски е ежедневно изложен на замърсявания, както от праха във въздуха, така и от внасянето на различни замърсявания с влизането на членовете на семейството, гости, домашни любимци.

Почистването на дома ви в квартал Левски е основна грижа, но за нея могат да ви отменят професионалистите от Casa Limpia. Поръчайте почистване на необходимите повърхности и места и се убедете в ефикасността от професионално почистване. Ние работим за вас, за вашето удобство и комфорт, за поддържането на здравословна среда в дома ви.

By | 2022-08-01T11:39:07+03:00 август 1st, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Услуги за почистване в кв. Левски, София

About the Author: