Фирма за почистване в квартал Надежда

Фирма за почистване в квартал Надежда

Услугите на фирма за почистване в София са вече осъзната необходимост. С тях домакините в квартал Надежда пестят време и поддържат дома си чист и привлекателен. Независимо дали се нуждаете от редовно почистване, премахване на прах и пръски от боя след ремонт, или искате само да почистят подовете ви, или банята и тоалетната, почистването от специализирана фирма е необходимо улеснение.

Фирма за почистване в квартал Надежда

С абонаментното почистване си осигурявате дългосрочна услуга

С абонаментно почистване на домове в квартал Надежда ще бъдете сигурни, че домът ви редовно ще бъде почистван на необходимите периоди. Можете да изберете пълно почистване или услуги за почистване на основните повърхности. Абонаментната услуга към Casa Limpia ви пести не само време, но и средства. Свържете се с нас, за да изготвим индивидуалена оферта или аботаментен план за почистване.

Подовете ви ще светят от чистота, почистени от професионалисти

Все повече домакинства в квартал Надежда избират услугата подово почистване, тъй като подовете са най-замърсеният вид повърхност в дома. Можете да изберете почистване на твърди подови настилки или да добавите към заявката и пране на килими. При прането на килими служителите на Casa Limpia вземат предвид материала, за да обработят всеки килим по подходящ начин.

С машинно почистване на твърди подови настилки ще подобрите атмосферата в дома, ще се отстрани голямо количество от праха. Това е много важно за здравето на цялото семейство.

Погрижете се за чистотата на прозорците и щорите

Нашата фирма за почистване на домове Casa Limpia се грижи и за чистотата на прозорците в домовете в квартал Надежда. Заявете почистване на прозорци и оставете тази задача на професионалистите, за да си оставите време за работа и отдих.

След почистването на стъклата и рамките прозорците ви ще бъдат кристално чисти. Ако в дома ви има щори, също си струва да използвате нашата услуга почистване на щори. Ще останете доволни от резултата и ще ни търсите отново.

почистване на прозорци

Потърсете ни за почистването на банята и тоалетната

Банята и тоалетната във всеки дом се нуждаят от редовно почистване, с грижа за повърхностите, отстраняване на мухъл и следи от варовик, почистване на фаянс и санитария. Домакините в домовете в квартал Надежда знаят колко време отнема това. Сега можете да бъдете улеснени – Casa Limpia предлага специална услуга за почистване на тези използвани ежедневно помещения.

Ние използваме подходящи препарати за всеки вид повърхност. Почистваме фугите, батериите, мивките и ваните до блясък. Важно е да се почистят и огледалата. Почистването на тоалетната чиния обикновено изглежда трудна или невъзможна мисия. Нашите специалисти я изпълняват отлично. Уверете се, като ни потърсите за почистването на вашата баня и тоалетна.

Почистването след ремонт от професионална фирма

Ако сте правили ремонт и в дома ви в квартал Надежда изобилстват пръски от боя по дограмата, прахът е покрил всичко с дебел слой и има отпадъци за изнасяне, Casa Limpia е вашата фирма за почистване след ремонт.

Ние имаме опит в този вид почистване и разполагаме с необходимите препарати, уреди и знания за извършване на пълно почистване до постигане на вид на дома, в който ще влезете с удоволствие.

Изберете от нашите пакети с услуги

Нашите пакети за почистване са още едно улеснение за клиентите от квартал Надежда. Отворете сайта ни и изберете от:

  • Limpia Старт – за основните видове почистване
  • Limpia Про – с добавени услуги като пране на мека мебел
  • Limpia Стандарт – още един пакет за стандартен набор от услуги.
By | 2019-12-18T14:11:15+02:00 декември 18th, 2019|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Фирма за почистване в квартал Надежда

About the Author: