Фирма за почистване в Оборище

Фирма за почистване в Оборище

Имате нужда от пролетно, основно почистване в дома ви в Оборище? А имате ли достатъчно време от служебни ангажименти, грижи за децата и други задачи? Най-вероятно не. Но вече има лесен начин за постигане на чистота и уют в дома – наемете фирма за почистване. В дома ви има толкова много работа по почистването. Спестете си я, оставете го на професионалистите.

 

 

Банята и тоалетната

За почистването на банята и тоалетната се отделя редовно време. Но прахът и замърсяванията се наслагват и нищо няма да възстанови хигиената на санитарните помещения като усилено търкане и чистене на мивка, вана, душ кабина, тоалетна чиния, плочки. Необходими са и специални препарати.

Специалистите от  Casa Limpia ще извършат цялото почистване на фаянс и санитария. Ще измият и подсушат повърхностите, ще премахнат следите от капки, сапун, ще отстранят наслагванията от варовик. Струва си да поръчате почистване на санитарните ви помещения от нашата фирма за почистване София.

 

Мебелите

Мебелите ви от дърво ще бъдат почистени и полирани. А тапицерията на меката ви мебел ще бъде изпрана на място с поръчване на професионално почистване.

Спестете си търкане, полиране, както и неуспешни опити за почистване на тапицерията. За всеки вид петна има начин за отстраняване, а ако намокрите тапицерията прекалено много, тя ще съхне дълго, може и да мухляса.

Нашите специалисти ще почистят дървените мебели с препарати, предназначени за тази цел, ще запълнят драскотините, ще възстановят блясъка им. Ще се насладите и на резултатите от машинното пране на мека мебел.

 

Прозорците

Не само домът – мебелите, подовете, уредите, трябва да са чисти. Трябва да се почистят и прозорците. А това отнема много време, особено ако домът ви в Оборище е по-голям и прозорците са много.

Възложете почистването на прозорците на нашите специалисти. Ние имаме опит в тази дейност, както и във всички почистващи дейности. За да блесне домът ви изцяло, ние ще почистим прозорците ви до блясък. Ще се погрижим и за щорите, от които ще отстраним праха и другите замърсявания.

 

Ремонтът в дома ви е приключил

Ако сте ремонтирали дома си в Оборище, сте изправени пред цяла купчина замърсявания, остатъци от материали, много петна, пръски, прах. Наистина всеки би се обезкуражил пред тази задача – почистване след ремонт.

Но съвременното решение е фирмата ни за почистване. Ние извършваме както почистване на различните повърхности, отстраняване на следите от боя, замърсяванията, купчините прах. Изнасяме и отпадъците, които са останали след ремонта. И така, вашето решение за цялостно почистване на следите от ремонта е Casa Limpia.

 

Подовете

При почистване на всеки дом правилото е от долу нагоре. Последните повърхности, които трябва да се почистят, са подовете.

При почистването им от нашите професионалисти ще постигнем много по-впечатляващи резултати, отколкото вие постигате с домашната прахосмукачка. С машинно почистване на твърди подови настилки ще извлечем напълно праха и замърсяванията от подовете в дома ви.

Поръчайте ни почистване на дома ви в Оборище, както за да си спестите време, така и да се насладите на много по-добре почистени стаи, мебели, уреди и всички кътчета в дома ви. Очакваме ви със заявка за чистене в офиса на Casa Limpia.

By | 2022-03-22T12:23:46+02:00 март 22nd, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Фирма за почистване в Оборище

About the Author: