Фирма за почистване на домове в Горна баня

Фирма за почистване на домове в Горна баня

Домът ви в Горна баня е място, което ви посреща след натоварен ден. То трябва да е приветливо чисто, а ангажиментите не ви позволяват да отделяте достатъчно време за редовно почистване?

Фирма за почистване на домове в Горна баня

Потърсете професионалисти в почистването за София. Грижейки се за почистването на дома ви по този начин, ще се грижите и за здравето на цялото семейство. Комбинирайте заявката за почистване със заявка за дезинфекция на дома ви и ще вземете мерки и срещу риска от проникване на зараза от коронавирус.

Почистването на цяла къща изисква много време и усилия

Ако живеете в къща в Горна баня, трябва да отделяте поне по един ден за почистване седмично. С многото ангажименти на всеки в натовареното ежедневие едва ли ще можете да отделите толкова, без това да е за сметка на почивка и сън. Затова много от съвременните семейства разчитат на услуги за абонаментно почистване от фирма, за да поддържат здравословна и чиста среда. В условията на пандемия хигиената е от първостепенно значение. Последвайте примера им.

Почистване на основните повърхности – подовете

Основните почистващи дейности на домове в Горна баня включват на първо място почистването на подовете. Тези повърхности, изложени на ежедневно замърсяване, поемат не само прах, но и всякакви отпадъци – от храна, внесени отвън частици и други. Важно е подовете да се почистват с професионални машини, за да се отстранят всички замърсявания. Нашите специалисти ще почистят подовете на дома ви до блясък. С редовно почистване на подовете ви постигате изпълняване на основната задача от списъка за почистване.

Нашите почистващи услуги ви дават възможност за лесно поддържане на чистотата на килимите в дома ви. Не е необходимо да ги давате навън за пране – ние извършваме пране на килими на място, с извличане на почти цялата влага заедно със замърсяванията.

Мебелите ви трябва да се почистват редовно

Мебелите – както мека мебел, така и други мебели, също поемат прах и замърсявания. Нашите услуги включват почистване и полиране на дървени мебели, както и пране на мека мебел. Меката мебел се изпира на място, като с мощното ни професионално оборудване извличаме влагата заедно с всички замърсявания, така че до часове тапицерията изсъхва напълно.

Независимо колко мебели имате в дома, те ще бъдат почистени напълно и всякакви остатъци от прах, петънца и други ще изчезнат. След професионално почистване мебелите ще радват погледите и ще предразполагат за приятна почивка в домашна обстановка.

Банята и тоалетната трябва да се почистват и дезинфекцират напълно

Колко пъти на ден влизате в банята и тоалетната в дома си в Горна баня, за да ги използвате? Често, нали? Това се отнася и за другите членове на семейството, особено в почивните дни. Представете си колко бързо се замърсяват тези помещения. Важно е да се почистват редовно, а след това да се дезинфекцират. Това е услуга, която нашите специалисти извършват като част от основно почистване.

Редовно почистваните и дезинфекцирани баня и тоалетна ще ви посрещат приветливо благодарение на абонамент за услугите на Casa Limpia.

Предимства на професионалните почистващи услуги

Основното предимство на наемането на професионална фирма за почистващи услуги е пестенето на вашия труд и време. Освен това почистването от професионалисти е много по-ефикасно, тъй като те използват подходящи препарати и професионално оборудване.

Ако сте привърженици на еко стила на живот или в дома ви има деца, алергични членове на семейството, домашни любимци, поръчайте еко почистване от нашата фирма.

By | 2020-10-13T18:58:19+03:00 октомври 13th, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Фирма за почистване на домове в Горна баня

About the Author: