Фирма за почистване на офиси в Бизнес парк София

Фирма за почистване на офиси в Бизнес парк София

Почистването на офиса ви в Бизнес парк София е задача, която можете да възложите на фирма за почистване в София. Всяка дейност дава най-добри резултати, когато се извършва от професионалисти в областта.

За вас е важно да се съсредоточите върху бизнеса си, затова оставете почистването като задача на фирма, която е специализирана в почистване на офиси. Casa Limpia ще ви предложи пакети с почистващи услуги за основните места в офиса – подовете, мебелите, санитарните помещения, както и други почистващи дейности по ваш избор. Можете да добавите към почистването и заявка за дезинфекция на офиса ви.

Поддържане на чисти подове

С машинно почистване на твърди подови настилки на офиса ви в Бизнес парк София вашите подове ще възстановяват чистотата си. Машинното почистване извлича всички замърсявания много по-добре от всякакви битови прахосмукачки. Подовите повърхности се замърсяват ежедневно, а с почистването им от специалисти този проблем ще се отстранява периодично и напълно, за да запазите добрия вид на целия офис.

Почистване на меката мебел

Мебелите с тапицерия в офиса ви в Бизнес парк София също са изложени на ежедневно замърсяване. Почистването им отнема време и се извършва пълноценно само с професионално пране. При пране на мека мебел от нашите специалисти машините, които се използват, извличат напълно замърсяванията и почти цялата влага. До няколко часа след приключването на прането мебелите ще бъдат не само напълно чисти, но и напълно сухи.

Почистването на санитарните помещения

Това е може би най-трудоемката задача при почистването на офиси в Бизнес парк София, както и във всеки офис и дом. Санитарните помещения се замърсяват най-много и е необходимо не само да се почистят подовете, мивките, сифоните и другите част, но и да се дезинфекцират. За комплексното почистване на тоалетните и други санитарни помещения в офиса ви се обадете на нашите специалисти.

Почистването на стъклата на прозорците и щорите

Прозорците на офиса ви в Бизнес парк София трябва да са напълно чисти, затова периодично трябва да се отстраняват капките от дъжд и замърсяванията по стъклата. Това е задача, която също отнема доста време. Разчитайте на професионално почистване на прозорци за офиса си. Добавете към заявката почистването и на щорите. Ще си освободите време и ще си спестите грижите по почистване, които бихте имали, ако наемете човек за почистване.

Дезинфекция на офиса

За всеки офис в Бизнес парк София е важно да бъде дезинфекциран, тъй като съвременните условия на пандемия крият рискове при неспазване на мерките за дезинфекция. Casa Limpia предлага дезинфекция с пара, при която се използва високата температура на парата и така се избягва употребата на химикали. Възложете ни редовно дезинфекциране на офиса ви и ще бъдете спокойни за чистотата на средата в офиса ви.

Пакети за почистване на офиса ви

Всеки офис е с различна площ и необходимите дейности по почистване, освен основните, се различават. Затова свържете се с нас и направете заявка за пакет почистващи услуги, които нашата фирма да извършва като абонаментно почистване. Така редовно ще разчитате на услугите на нашите специалисти и ще се възползвате и от отстъпки за абонаментните услуги.

By | 2020-09-30T08:05:10+03:00 септември 30th, 2020|Categories: Абонаментно почистване на офиси|Коментарите са изключени за Фирма за почистване на офиси в Бизнес парк София

About the Author: