Фирма за почистване след ремонт в София

Фирма за почистване след ремонт в София

Ремонтът е приключил? Следва почистване! Това кара собствениците на дома или офиса да въздъхнат тежко и да се приготвят за много търкане, бърсане, миене, изнасяне на отпадъци. А може би има начин да облекчат ситуацията си? Не може би, а със сигурност – като наемат фирма за почистване в София.

 

Фирма за почистване след ремонт в София

 

Зацапванията след ремонта са много

Ремонтните дейности са много и са съпроводени с много зацапвания. Цапа се при къртене, мазане, боядисване, смяна на дограма и другите основни ремонтни дейности.

С толкова много прах, капки, пръски от боя и други е гарантирана необходимостта от много труд за отстраняването им. Затова за почистване след ремонт се обадете на професионална фирма.

С професионалните уреди и препарати, които използваме, специалистите от Casa Limpia ще се справят бързо със зацапванията и замърсяванията.

 

Оглед на ремонтираното жилище или офис

Ние ще изпратим нашите специалисти да направят оглед на ремонтирания дом или офис. Така ще преценим степента на замърсявания, какви са те, какво оборудване и препарати да приготвим. Ще уточним с вас дали имате допълнителни изисквания за почистване на определено място и как да го извършим.

 

фирма за почистване София

 

Почистване на подовете

Подово почистване е една от основните дейности, за които се обръщат към нас след ремонти. Подовете поемат много прах и замърсявания. Обикновеното прахосмучене няма да отстрани всички замърсители. С нашите професионални прахосмукачки ще извлечем напълно замърсяванията от вашите подове. Това се извършва след другите дейности за почистване на ремонтиран дом или офис. Така попадналите върху пода прах и замърсявания от почистването на стени, мебели и други ще бъдат отстранени окончателно с нашите професионални уреди. Ще се убедите в ефикасността на машинно почистване на твърди подови настилки. За меките подови настилки предлагаме машинно пране на място.

 

Уточняване на почистващите дейности след ремонт

Нашите специалисти ще уточнят с вас списъка на дейностите за почистване и кои стаи и места искате да бъдат почистени. Разбира се, извършваме и цялостно почистване на ремонтирания дом или офис.

Нашите основни почистващи дейности след ремонти включват:

  • почистване на повърхности – подове, стени;
  • измиване на стъклата и рамките на дограмата;
  • премахване на остатъци и петна от строителни материали, силикон, боя, предпазни лепенки;
  • обезпрашаване на повърхности – стени, шкафове, первази и други;
  • почистване и полиране на мебели;
  • преместване на мебелите и почистване зад и под тях;
  • пране на мека мебел;
  • почистване на санитарните помещения от прах, петна и отпадъци;
  • изпиране на килими и мокети;

и други, според особеностите на дома или офиса.

 

Извозване на отпадъците след почистването на ремонтирания дом или офис

След приключването на почистването ще съберем отпадъците и ще и извозим от дома или офиса ви. Така те ще бъдат напълно почистени и ще се радвате в пълна степен на уюта и комфорта след ремонта.

Спестете си тежките задължения за почистването след приключването на ремонт. Свържете се нас – Casa Limpia ще ги извърши за вас, професионално и качествено. Нашата фирма за почиствания след ремонтни дейности е вашето решение за бързо възстановяване на чистотата в ремонтирания ви дом или офис.

By | 2022-01-10T13:38:52+02:00 януари 10th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Фирма за почистване след ремонт в София

About the Author: