Фирма за пране на дивани в Младост 2

Фирма за пране на дивани в Младост 2

Пране на дивани може би звучи необичайно. Но за всички, които поръчват пране на мека мебел като част от основното почистване, за да възстановят чистотата на диваните и фотьойлите, това е вече позната и важна част от почистването.

 

Фирма за пране на дивани

 

Почистването на диваните в домашни условия в Младост 2 обикновено се извършва с влажна кърпа. След това е необходимо доста време, за да изсъхне диванът. Не можете да го ползвате най-малко 2 дни. По-добре поръчайте пране от нашата фирма за почистване София. След него не само ще се радвате на искрящо чисти дивани, но и те ще изсъхнат напълно до няколко часа.

 

Пране на дивани в Младост 2

За да извлечем праха и замърсяванията от диваните ви, използваме оборудване. Само с машинно пране може да се извлече всичкият прах и да се отстранят замърсяванията не само по повърхността, но и в дълбочина.

С нашето професионално оборудване почистваме не само дивани. Можем да почистим и вашите фотьойли и табуретки – целия комплект мека мебел.

Използваме подходящи препарати според тапицерията на диваните ви. След като разтворът проникне в дълбочина и абсорбира праха и замърсяващите частици, извличаме почти цялата влага с нашето оборудване. Остава около 5% влажност, която ще се изпари до няколко часа. Още същия ден ще можете да използвате диваните си и другите части от холната гарнитура.

 

Машинното пране с подходящи препарати щади тапицерията

Тапицерията на диваните ви и другите части от меката мебел в дома ви в Младост 2 трябва да се щади, да не се третира със силни препарати и с препарати, които бързо ще влошат качеството и ще причинят избледняване на цветовете.

С машинното пране на диваните ви и другите елементи от меката ви мебел ще се наслаждавате на мека тапицерия и запазени цветове.

Това не може да се постигне, когато се опитвате сами да почистите диваните и другата мека мебел. Не губете време и не влошавайте вида и комфорта на тези мебели. Изберете пране от нашата фирма за почистване.

 

Колко често трябва да поръчвате пране на дивани

Диваните и цялата меката мебел в дома в в Младост 2 са ежедневно изложени на замърсявания. Обикновено децата разсипват и разливат храна и напитки, но дори и на възрастните може да се случи да замърсят например дивана по този начин. Забърсването и попиването не отстраняват цялото замърсяване.

Важно е поне веднъж годишно да поръчвате пране на диваните и другата мека мебел. Ако имате малки деца, може да е необходимо това пране да се извършва два пъти годишно.

 

Машинното пране отстранява и акарите

Често се коментират акарите – тези досадни паразити в домовете. Избавете се от тях с машинното пране на диваните и другата ви мека мебел от Casa Limpia.

Праховите акари виреят добре в жилищата с изолираща дограма и подове застлани с килими. Най-благоприятната среда за тях е около 75% влажност и температура над 25°C. Те загиват при температура над 60°C и при замразяване. Акарите се развиват в меката мебел, в матраците, килимите, дори в спалното бельо. Храната им е мъртви кожни клетки, а необходимата влага извличат от дишането, изпотяването и слюнката на живеещите в дома.

При машинно пране се впръсква разтвор с висока температура, която заедно с препарата убива акарите.

За да възстановите здравословната среда в дома, използвате нашите услуги. Поръчайте машинно изпиране на диваните, фотьойлите, матраците. Редовно изпирайте спалното бельо при висока температура.

За чистотата на диваните в дома ви в Младост 2 е необходимо машинно изпиране от Casa Limpia. Поръчайте ни и изпиране на останалата мека мебел и матраците ви. Няколко часа след изпирането от нашите специалисти ще можете да ги използвате отново.

By | 2021-05-05T11:48:24+03:00 май 5th, 2021|Categories: Пране на дивани, матраци, пердета, килими и автосалон|Коментарите са изключени за Фирма за пране на дивани в Младост 2

About the Author: