Фирма за професионално почистване в Лозенец

Фирма за професионално почистване в Лозенец

Защо да изберем фирма за професионално почистване за дома или офиса в Лозенец? Разбира се, за да възложим грижите за чистотата, хигиената и уюта на професионалистите.

Фирма за професионално почистване в Лозенец

Разчитането на фирми за почистване е вече нормална практика. Ако все още отделяте доста време и усилия за почистването на дома или офиса си, време е да преразгледате необходимостта да вършите това сами. С професионално почистване от фирма ще си спестите грижите за почистването, а можете да поръчате и дезинфекция, която е наложителна в настоящата обстановка.

За района на Лозенец Casa Limpia ще се отзове бързо на заявки за основно почистване, както и за почистване на отделни помещения – баня и кухня, за разчистване и почистващи услуги след извършен ремонт и други. Предлагаме и дезинфекция с пара, без използване на химични препарати.

Почистване на основните настилки и повърхности

Заявете подово почистване за дома или офиса ви. Подовете се замърсяват ежедневно и се нуждаят от пълно отстраняване на замърсяванията. Това се постига с професионално оборудване, с което се извлича цялото количество прах и други замърсявания. Ние предлагаме машинно почистване на твърди подови настилки.

Подовете не са единствените повърхности, които се замърсяват в голяма степен. Плотовете в кухнята също поемат много замърсявания. Както за подовете, така и за повърхностите в кухнята професионалното почистване е най-доброто решение.

Погрижете се за чистотата на прозорците

Прозорците се замърсяват от праха във въздуха, а след дъжд по тях остават следи от капки. Щорите също поемат прах и замърсявания и наред с почистването на прозорците трябва да се погрижите за почистване на щори в дома ви в Лозенец. Ако имате голям офис с витрини, задачата за почистването им е много трудна. Възложете я на специалистите по почистване и ще се радвате на чисти прозорци и щори.

Оставете почистването на банята и тоалетната на нас

И в домове, и в офиси в Лозенец санитарните помещения се използват интензивно. Това причинява големи замърсявания. За тоалетната е необходима и редовна дезинфекция. В настоящата обстановка с риск от зараза с Ковид-19 дезинфекцията на тоалетната, както и на банята е много важна.

За почистване и дезинфекция на санитарните помещения специалистите използват подходящи препарати, почистват санитарията, стените и подовете, отстраняват мухъла, ако има образуван такъв. Последната дейност след почистване на фаянс и санитария е дезинфекцията на санитарните помещения.

Направили сте ремонт в дома в Лозенец? Време е за почистване от професионална фирма

След ремонт в дома ви в Лозенец остават отпадъци, които трябва да се изнесат. На много места е наслоен прах, има пръски от боя и други замърсявания.

Почистването на всички замърсявания от ремонта ще ви отнеме много време. Дори и да имате на разположение това време, не бихте се справили така, както се справят професионалистите по почистване след ремонт. Изберете тази услуга и след това се наслаждавайте на резултата – обновен, но и почистен до блясък дом.

Абонамент за почистване на домове и офиси

Редовните почистващи услуги от професионална почистваща фирма ви спестяват грижите за чистотата на дома или офиса в Лозенец. Изберете абонаментно почистване на домове и оставете поддържането на безупречна домашна хигиена на нашите специалисти. Абонирайте се и за услугата на Casa Limpia почистване на офиси.

By | 2020-11-18T07:03:33+02:00 ноември 18th, 2020|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Фирма за професионално почистване в Лозенец

About the Author: