Цена за абонаментно почистване на офис

Цена за абонаментно почистване на офис

Офисът е мястото, което създава у клиентите впечатлението за фирмата ви. Чистотата му е една от предпоставките за добро впечатление и причина да ви изберат като доставчици на продукти и услуги. Вашата работа създава имиджа на фирмата ви, за квалификациите и възможностите ви на професионалисти във вашата област, а за чистотата оставете да се погрижат също професионалисти в тази област – областта на професионално почистване на офиси.

Цена за абонаментно почистване на офис

Колко пъти седмично е достатъчно почистването

Това зависи от броя клиенти, които преминават през него всеки ден, както и от естеството на бизнеса ви, дали например предоставяте рекламни материали, или мостри на строителни материали. Затова определянето на цени за почистване е според честотата на чистенето през седмицата.

Ако в офиса не работите с материали и мостри, които могат да замърсят средата с прах, и ако броят на служителите в него не е голям, е достатъчно едно почистване на седмица. Но ако трябва да се поддържа чистота в по-посещавани офиси и в офиси с материали, частици от които могат да оставят следи и да замърсяват средата, ви препоръчваме два пъти седмично почистване.

професионално почистване на офис

Цените за почистване на офиси по абонамент

Casa Limpia ви предлага професионално почистване – един път седмично за месечен абонамент от 150 лева, и два пъти седмично за месечен абонамент от 260 лева. Гарантираме ви чиста и приятна среда, както и вариант за еко почистване – с екологични препарати, не предизвикващи алергии.

Цената зависи също и от площта на офиса. Ако площта е над 100 квадратни метра, ще ви предложим съответни цени, които да договорим, след като огледаме офисното ви помещение,

Какво предлагаме в пакета за почистване веднъж или два пъти за седмица по абонамент

В офиса от почистване се нуждаят на първо място подовите настилки. Служителите от Casa Limpia извършват както почистване с прахосмукачка, така и измиване на настилките. С машинно почистване на подови настилки подовете в офиса ще бъдат поддържани в отлично състояние.

Санитарните помещения са другите части от офиса, които се нуждаят от почистване, дезинфекциране, зареждане с консумативи. Всички тези дейности са включени в абонаментния ни пакет за офисно почистване.

Можете също така да разчитате на почистването на бюрата, на мебелите, както и обезпрашаването на офис техниката.

Почистването на прозорци и на дограмата е следващата дейност, която е включена в пакета.

Предвидили сме и събиране на отпадъците, които след това изхвърляме, измиване на съдове, ако е приложимо за офиса ви, както и почистване на общите части, ако е приложимо за офис ви.

Предимства на почистващите ни услуги

Професионализмът ни е гаранция за качеството на почистването, което извършваме като абонаментни услуги за офисите на клиенти.

Използваме професионално оборудване, което е с голяма мощност и извлича замърсяванията в дълбочина. И при прането на меки мебели извличането на влагата е над 90%, така че дамаската изсъхва бързо. Ако мебелите в офиса ви са кожени, ще ги почистим със специални препарати, за да запазим вида и качеството им.

By | 2018-11-06T16:34:10+02:00 ноември 6th, 2018|Categories: Абонаментно почистване на офиси|Коментарите са изключени за Цена за абонаментно почистване на офис

About the Author: