Цени за почистване на апартаменти в ж.к. Гоце Делчев

Цени за почистване на апартаменти в ж.к. Гоце Делчев

За всички семейства с апартаменти в ж.к. Гоце Делчев, които разчитат на фирма за почистване на домове, нашата фирма предлага както основните почистващи дейности, така и допълнителни. Изберете подходящия план за абонаментно почистване на апартамента ви, за да си осигурите редовни грижи за чистотата му от специалистите, а вие ще имате повече време за работата и семейството си.

 

Цени за почистване на апартаменти

 

Изберете необходимите за вашия апартамент почистващи дейности

За да бъде апартаментът ви в ж.к. Гоце Делчев напълно чист, трябва да се обърне внимание на всички повърхности. Изберете от списъка с дейности и цени за почистване.

  • Почистване на подови настилки

На първо място е важно да се почистят подовете ви. Това е последният етап от комплекса от почистващи дейности, след като са почистени мебелите и уредите. С машинно почистване на твърди подови настилки ще отстраним замърсяванията от подовете ви и ще завършим цялостния комплекс от дейности. Ние предлагаме и почистване на меки подови настилки.

  • Грижи за чистотата на санитарните ви помещения

Банята в апартамента ви в ж.к. Гоце Делчев е място, което се използва ежедневно, по няколко пъти, от всички в семейството. Бързото подсушаване, изхвърляне на отпадъците, обиране на космите и забърсване на огледалото от пара и влага не са достатъчни. Трябва да се почисти основно, затова нашите специалисти предлагат почистване на фаянс и санитария. Ще включим и почистването на тоалетната ви. Дезинфекцирането на двете помещения, ако са отделно, или на двете части – баня и тоалетна, ако са в едно помещение, е още едно предимство, когато използвате услугите за почистване на Casa Limpia.

  • Почистване на прозорците и щорите

Апартаментът ви няма да е напълно уютен и приветлив без чисти прозорци и щори. Нашите дейности включват почистване на прозорци, както и почистване на праха и замърсяванията от щорите ви. Почистваме основно както хоризонтални, така и вертикални щори. Отстраняването на наслоените замърсявания изисква доста време, следите от капки и запрашаването на прозорците са много досадни и неприятни. Ние ще ви отменим в тези дейности, гарантираме ви отлични резултати!

  • Основното почистване на кухнята ви

Кухнята в апартамента ви в ж.к. Гоце Делчев е място на творчество в кулинарията, за което трябва да се обработват доста продукти, по няколко пъти всеки ден. Замърсяването е неизбежно. Погрижете се за отстраняването му, като изберете услугата за почистване на кухня. Плотът, мивката, шкафовете, подът ще бъдат почистени и кухнята ви ще грейне с възстановен блясък.

  • Почистване след приключване на ремонт

Ремонтът в апартамента ви оставя не само подновени елементи – стени, подове и други, но и много прах, следи от боя, всякакви замърсявания. Възползвайте се от услугата ни почистване след ремонт. Ще ви отменим в почистването на повърхностите, ще изнесем всички отпадъци, ще се справим с всички замърсявания.

Нека приключването на ремонта в апартамента ви не означава нов етап на усилено почистване за членовете на семейството. Оставете това почистване на нас, професионалистите.

Свържете се с фирма за почистване в София – Casa Limpia, за да осигурите чистотата на апартамента си в ж.к. Гоце Делчев и да си освободите време за служебните задължения, грижите за децата, отдих за семейството.

Вижте нашите цени за почистващи услуги и изберете подходящите за вашия апартамент. Улеснете живота си с наша помощ, за да живеете в добре почистен и уютен апартамент.

By | 2022-02-04T12:08:51+02:00 февруари 4th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Цени за почистване на апартаменти в ж.к. Гоце Делчев

About the Author: