Еко почистване

Еко почистване 2018-03-07T12:28:25+02:00

Еко почистването е грижа не само за чистотата на дома или офиса, а и грижа за вашето здраве. Независимо дали сред живущите в дома или работещите в офиса има хора с алергии, използването на еко препарати от Casa Limpia при почистването ви гарантира незамърсяване на средата с химикали, например хлор, който е честа съставка в съвременните препарати, създадени от производителите на почистващи средства.

 

еко почистване

Химикалите, които се отделят във въздуха при почистването с обикновени препарати, са вредни не само за алергичните хора, а и за бременните и децата. Ако в дома имате любимци, това е още една причина да изберете еко почистване, тъй като техните организми са много уязвими за химикалите.

Предимствата на еко препаратите, използвани от Casa Limpia

Ние използваме препарати, които нямат съставки, предизвикващи алергии, кашляне, кихане и други реакции поради дразнене на организма. Но това не означава, че липсата на агресивни химикали ще намали качеството на почистването. Еко препаратите, които използваме, са създадени да използват реакциите между естествените съставки в тях и различните замърсители. Освен това поради това си качество препаратите с естествени съставки се справят успешно и с микробите в средата, която се почиства.

почистване без химикали

 

Свържете се с Casa Limpia, за да предложим най-добрата оферта за еднократно или абонаментно Еко почистване.

 

Прахосмукиране с професионални уреди

Професионалните ни прахосмукиращи уреди са с голяма мощност. Те извличат праха и в дълбочина и постигат пълно обезпрашаване на настилките.

Използване на почистващата сила на парата

Паровото почистване е много ефикасно, тъй като при почистването се използват парогенератори с голяма мощност. Парата размеква натрупания слой замърсяване и след това той лесно се отстранява. Високата температура на парата постига дезинфекциране на повърхностите. Почистването с пара допринася и за пълното пречистване и йонизиране на въздуха в почистваните помещения. Премахва се и неприятната миризма в по-интензивно използвани помещения като кухня и баня.

С пара могат да се почистят и дезинфекцират дори детските играчки – както меки, така и пластмасови.

Всички кътчета на дома или офиса могат да се почистят екологично

използвайки оборудването за почистване и еко препаратите, Casa Limpia се справя с всички видове замърсяване: не само стари петна, слой мазнина, плесен и други. Труднодостъпните места, като пространството под леглата, тесни процепи между мебели или между радиатори и стени не са проблем за пълно почистване.

Резултатите от еко почистване

Използвайки нашите пакети за еко почистване, ще постигнете няколко важни резултата:

 • домът или офисът ще блести от чистота
 • във въздуха няма да има химикали
 • с паровото почистване въздухът в помещенията ще бъде йонизиран и ще се постигне оптимална влажност

Изберете от нашите еко пакети за почистване

Пакетите за Еко почистване, които предлагаме, са в зависимост от площта, която трябва да почистим:

 • до 70 кв.м.
 • до 100 кв.м.
 • до 140 кв.м.

Във всеки пакет са включени:

 • прахосмукиране на подовите настилки – твърди и меки
 • обезпрашаване и почистване на мебели и уреди
 • почистване на прозорците и на огледалата
 • почистване и дезинфекциране на всички части на банята и тоалетната
 • пълно почистване на фурната в кухнята.