Машинно почистване на твърди настилки

Машинно почистване на твърди настилки 2018-03-02T10:10:03+02:00

Твърдите настилки се нуждаят от редовно почистване. С поддържането на чистотата им не само се грижите за добрия им вид. Като повърхности, върху които често се стъпва, особено в коридора, те се замърсяват най-лесно и най-бързо. Особено замърсени са твърдите настилки на подовете в кухнята и в офисите. Машинното почистване на подови настилки е особено необходимо при силно замърсени подове – затова често се използват за почистване на офиси и обществени сгради.

 

Машинно почистване на твърди настилки

 

Достатъчно ли е ежедневното почистване със стирки

Вярно е, че с ежедневно почистване със стирка, потопена във вода или в разтвор на препарат, подходящ за съответната повърхност, се отстранява голямо количество прах и дребни отпадъци. Съвременните домове и офиси често имат ламинатни подови настилки или настилки от теракота, така че почистването със стирка е най-бързият начин.

Но все пак това почистване набързо не отстранява напълно замърсяванията. За пълно почистване са необходими професионални препарати и оборудване. Затова почистването на твърдите настилки на подовете ви от фирма за професионално почистване Casa Limpia няколко пъти в годината е задължително, ако искате да поддържате отлична хигиена на тези настилки.

 

Машинно почистване на подови настилки

 

Предимството на машинното почистване на подовете

Машините, които се използват за почистване на твърди подови настилки, са с дискове и със специални допълнителни приспособления, които втриват препарата за почистване в пода. А почистващите препарати са много по-ефикасни от продаваните в магазините универсални почистващи средства. Комбинирането на действието на дисковете, които извършват почистването, и на ефикасните препарати дава много по-добри резултати, отколкото ръчното почистване, което се извършва в домашни условия или в офиса от хигиенния персонал.

Casa Limpia предлага машинно почистване на твърди подови настилки като цената на услугата зависи от квадратурата на настилката.

Можете да изберете да предоставите почистващи препарати по ваш избор

Ако предпочитате вие да изберете препаратите, с които ще почистим вашите подове, Casa Limpia ви дава възможност и за такъв вариант на почистване.

Почистване на твърдите подове с еко препарати

Препаратите, които използваме, щадят повърхностите на подовете и са съобразени с материала на всяка настилка. Но ако у дома ви има алергични хора или домашни любимци, ви съветваме да изберете от нашите пакети за почистване с еко препарати. Те са подходящи за почистване на среда, в която пребивават хора с алергии, бременни, малки деца, домашни любимци.

Машинното почистване отстранява праха и нечистотиите дори в труднодостъпните места

При ръчно почистване във фугите и по ъглите се задържат прах и нечистотии. Около входната врата също се натрупва прах и частици пръст. В кухнята такива участъци, до които трудно се достига, са местата под уредите. Тези трудности не съществуват при машинно почистване, при което дори фугите и ъглите се почистват напълно.

Твърди подови настилки, които почистваме

Предлагаме ви почистване на следните настилки:

  • ламинат
  • теракота
  • гранитогрес
  • фаянс
  • линолеум
  • балатум

За всяка настилка използваме подходящ препарат, който почиства и същевременно щади материала на пода.

Потърсете ни за почистване на подовете ви след ремонт

След направен ремонт отпадъците и прахът са много и задачата за почистване на подовете е особено трудна. Предлагаме ви почистване на твърди подове след ремонт, за да ви спестим време и усилия и да ви предложим отлични резултати.

Не отлагайте поръчването на машинно почистване на подовете ви

Дори веднъж да отложите почистването, ако нямате време, това може да доведе до натрупване на голямо количество прах и частици боклук. Casa Limpia пести вашето време и се грижи за чистотата на дома ви или офиса и за здравето на всички в тях.

Свържете се с нас, за да ви предложим подходяща оферта за машинно почистване на твърди подови настилки.