Цялостно почистване в София

Цялостно почистване в София

Цялостното почистване на дома или офиса е трудна задача. Кътчетата и видовете повърхности са различни, трябва да си осигурите подходящи препарати, за да запазите вида на подовете, мебелите, прозорците и другите елементи. Още по-ясно става колко трудна е задачата, когато трябва да отделите достатъчно време както за набавянето на препаратите, така и за самото почистване.

Какво е разумното решение? Професионално почистване от Casa Limpia.

Цялостно почистване в София

Предимствата на цялостното почистване на вашия дом и офис

  • На първо място, ще ви спестим всички грижи, които вече изброихме.
  • Освен това нашите служители са специалисти в почистването и ще се справят отлично със задачата.
  • Още една причина да изберете професионално цялостно почистване е използването на професионални почистващи уреди, с качества и мощност, пред които няма да устои нито една замърсена повърхност.
  • И не на последно място, чистата среда е предпоставка за по-приятни часове на отмора в дома и по-ползотворна работа в офиса.

 

Какво включва цялостното професионално почистване

Изберете от пакетите, които ви предлага Casa Limpia, за да се радвате на чисти:

  • подови повърхности – твърди и меки настилки
  • пълно почистване на мебелите
  • почистване на уредите
  • почистване на най-използваните и следователно най-нуждаещите се от това помещения – кухнята и банята
  • почистване на дограмата и стъклата на прозорците

Пакетите, които ви предлагаме, са Limpia Старт, Про и Стандарт. Най-пълно почистване ще постигнете с избора на пакет Limpia Про.

цялостно професионално почистване

Непременно изберете почистване на дограмата и стъклата на прозорците

Прозорците създават първото впечатление отвън, особено когато става въпрос за офис. Те се замърсяват всекидневно от запрашената атмосфера, а след дъжд по тях остават следи от капки. При огряване от слънцето се виждат всички наслоявания. Професионалното почистване на стъклата и дограмата от двете страни ще осигури чистота и блясък на стъклата.

Не подценявайте и важността на почистването на рамките. За всеки материал почистването е специфично. Служителите на Casa Limpia ще се справят с дървена, PVC, алуминиева дограма, използвайки подходящи препарати и грижейки се за материала на рамките.

 

Почистване на щори

Щорите на прозорците не само предпазват от слънцето, а вечер служат за създаване на уют, закривайки домашната обстановка от външни погледи. Всеки вид щори се замърсява – по тях се натрупва прах, а понякога се замърсяват и от различни пръски, в зависимост от това, в коя стая се намират.

Casa Limpia предлага почистване на хоризонтални и вертикални щори.

 

Почистване на праха и паяжините

Независимо дали поддържате чистота чрез периодично почистване, не можете да избегнете наслояването на прах върху повърхности, особено когато са релефни, както и в ъгли и кътчета, които се почистват трудно. Затова оставете задачата за професионалистите, като част от цялостното почистване.

Паяжините също са проблем, а паяците са неуморни. Като част от цялостното почистване на дома и офиса ви ще отстраним и паяжините, дори в килера или в помещението за съхраняване на почистващи уреди и други материали в офиса.

By | 2018-10-04T12:44:50+03:00 юли 25th, 2018|Categories: Основно почистване, Професионално почистване|Коментарите са изключени за Цялостно почистване в София

About the Author: