Чистене на апартаменти в Люлин 4

Чистене на апартаменти в Люлин 4

Почистване на апартамент в Люлин 4 – това е трудна задача, особено при голямо жилище. Трудна е поради многото време за подготвяне и осигуряване на необходимите препарати и материали, и най-вече поради многото време, което е необходимо за основно почистване.

Чистене на апартаменти в Люлин 4

Няколко пъти в годината, при смяна на топлия и студения сезон, както и преди Коледа и Нова година, чистенето на дома е задължително. Това е основна част от подготовката за празници и за нов сезон, с изхвърляне от дома на прах и замърсявания, както и непотребни неща.

Не е задължително да отделите цял уикенд или дори два за чистенето – вашето решение за чист и уютен апартамент е да използвате услугите на фирма за чистене в София Casa Limpia.

Ще си спестите набавяне на препарати и средства за почистването

Когато направите заявка за почистване на апартамента ви в Люлин 4, ще набавим необходимите уреди и материали. Освен четки, гъби и кофи ние използваме и професионално оборудване за машинно почистване на твърди подови настилки и за изпиране на мека мебел. С професионалните ни уреди постигаме отлични резултати и пълна чистота на подовете и меката мебел в апартамента ви, каквито не можете да постигнете, ако ги почистите сами.

Професионално почистване на подовете в апартамента

Подовете във всеки градски апартамент, включително във вашия в Люлин 4, се запрашват и замърсяват ежедневно и ежечасно. Особено често са подложени на това подът в антрето или коридора, както и кухненския под.

Нашите пакети за почистване включват прахосмучене на подове с мощни професионални прахосмукачки. Ние ще почистим подовете ви до блясък.

Почистване на кухнята

Шкафовете, плотът, мивката, както и подът в кухнята се замърсяват при всяко влизане и приготвяне на храна. Оставете почистването им на нас. Ние ще отстраним замърсяванията и петната от всички повърхности и мебели. Мивката ви ще светне без петна и без замърсявания по повърхността и по батерията. Не забравяйте да поръчате и почистване на фурната. С тази услуга ще си спестите много усилия и ще се радвате на чиста фурна, с отстранени остатъци от загоряло и мазнини.

За професионално почистване на кухнята ви разчитайте на Casa Limpia.

Почистване на банята и тоалетната

Независимо дали в апартамента ви в Люлин 4 имате отделни санитарни помещения, или те са в едно общо, извършваме както професионално почистване на фаянс и санитария, така и дезинфекция на банята и тоалетната.

Почистването им означава много търкане, използване на препарати, отстраняване на косми, на петна по огледалото и плочките. Ние ще извършим това като част от основните услуги за почистване на домове.

Ако наскоро сте ремонтирали апартамента си

След ремонт остават големи количества прах, дребни и по-едри боклуци, замърсени са подовете, стените, има нужда от много часове за почистване. Решението да се справите лесно с това е нашата услуга – почистване след ремонт. Ще ви отменим както в изнасянето на отпадъците, така и в почистването на всички повърхности. Така ще се радвате не само на обновен, но и на основно почистен апартамент.

Поръчайте абонаментно почистване на апартамента

За да сте сигурни, че апартаментът ви в Люлин 4 ще бъде редовно почистван и ще бъдете отменени за това задължение, поръчайте нашата услуга абонаментно почистване на домове. Ние ще поддържаме чистотата на вашите подове, мебели, повърхности, прозорци, щори и други части от апартамента. Разчитайте на нашите специалисти, опитни и отговорни, работещи за вашето удобство и уют.

By | 2020-12-17T12:15:15+02:00 декември 17th, 2020|Categories: Абонаментно почистване на домове|Коментарите са изключени за Чистене на апартаменти в Люлин 4

About the Author: