Чистене на апартаменти в Стрелбище

Чистене на апартаменти в Стрелбище

Чистенето на апартамента ви в комплекс Стрелбище отнема време, затова вероятно се стремите да свършите някои почистващи дейности между другото, сутрин преди работа, или в почивните дни. Но ангажиментите са много, както през работните, така и през почивните дни. Освен това трябва и да си починете. Как да съвместите чистотата на дома и всички ангажименти, заедно с достатъчно почивка? Вече много хора са открили начина – възложете грижите за дома на фирма за почистване София – Casa Limpia.

 

Чистене на апартаменти в Стрелбище

 

Повърхностите за чистене в апартамента ви са много

Трябва да се поддържа чистотата на всички повърхности в апартамента ви в Стрелбище. Затова е много важно правилното подово почистване. Почистващата фирма използва машини, което гарантира пълно извличане дори на най-малките частици прах. Не можете да постигнете това с домашната прахосмукачка, нали?

Мебелите също се нуждаят от почистване. Дървените мебели трябва да се почистят и полират. А меката мебел иска повече грижи, защото по тапицерията освен прах лесно се задържат и замърсявания и всякакви петна. Възложете пране на мека мебел на професионалистите. То също се извършва машинно, с почти пълно извличане на влагата, заедно с всички замърсявания. Не правете опити да търкате с влажна кърпа или да изсипвате повече вода, която няма как да отстраните. Доверете се на специалистите по машинно изпиране на тапицерия на мебели.

 

абонаментно почистване на апартаменти

 

Грижи за чистотата на прозорците и щорите

Прозорците в апартамента ви в Стрелбище се замърсяват ежедневно от уличния прах. При дъжд по стъклата остават следи от капки. Всички замърсявания се натрупват и периодично трябва да се извършва почистване на прозорци. Не губете време да осигурите препарати, кърпи за бърсане, не заделяйте време за това. Ако апартаментът ви е голям, и работата по почистването на прозорците ще отнеме много време и усилия. Съвременните семейства поръчват това чистене на професионална почистваща фирма. Доверете се и вие на професионалистите от фирма Casa Limpia.

 

Грижите за санитарните помещения

В апартамента ви в Стрелбище, както и във всеки друг дом, санитарните помещения се замърсяват най-много. Чистотата им е важна не само за комфорта, но и за хигиената и здравето на семейството. С почистване на фаянс и санитария , както и на останалите повърхности и места в банята и тоалетната – мивката, тоалетната чиния, шкафовете и другите места, ще ви спестим много усилия и ще останете доволни от искрящата чистота на почистените и дезинфекцирани санитарни помещения.

 

Еднократно или абонаментно почистване

Започнете с еднократно почистване, а след това ще видите ползата не само за чистотата на апартамента ви в Стрелбище, но и за вас самите, за осигуряване на повече свободно време и за по-ефективно почистване поради използването на подходящи препарати и извършването на дейностите от специалисти по почистване.

Така със сигурност ще продължите с избор на услугите на почистващата фирма, като се възползвате от предложението за абонаментно почистване на апартаменти.

Абонаментът ви гарантира редовни грижи за чистотата на дома ви, за по-здравословна и приветлива среда. Той ви гарантира и повече време за вас, за професионални задължения и за пълноценна почивка.

Изберете абонаментен план в зависимост от площта на апартамента ви – за до 70, до 100 или до 140 квадратни метра.

 

Изберете от нашите пакети за почистване

За удобство на клиентите и за избор на подходящ пакет според броя на услугите за почистване на апартаментите в Стрелбище предлагаме няколко пакета, от които да изберете.

Limpia Старт включва основния пакет дейности по почистване.

Limpia Стандарт включва и почистване на прозорците и осветителните тела.

С Limpia Про добавяте и почистване на фурната и абсорбатора в кухнята, както и цялостно почистване и дезинфекция на банята и тоалетната.

Професионално почистване от Casa Limpia е вашият избор за пълна чистота в апартамента ви в Стрелбище и повече свободно време за вас и вашите близки.

By | 2021-09-13T08:26:07+03:00 септември 13th, 2021|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Чистене на апартаменти в Стрелбище

About the Author: