Чистене на домове в ж.к. Изгрев

Чистене на домове в ж.к. Изгрев

Време е за почистване на домове – пролетта е на прага! Домът ви в ж.к. Изгрев трябва да светне и да е свеж и приветлив. За това са нужни много време и усилия. А обикновено задачите на работа и семейните задължения са също много. Тогава си спестете нерви и не се мъчете да съчетаете всичко, защото резултатът ще е преумора. Съвременните хора избират фирма за почистване, както за периодично чистене, така и за основните почистващи дейности с цялостно чистене на всички повърхности, на санитарните помещения, кухнята и всички места, които се замърсяват от ежедневно ползване.

 

Чистене на домове

 

Фирмата за почистване завършва дейностите си с подовете

След чистенето на мебелите и уредите идва ред на подово почистване. Подовете поемат замърсяванията, които са много, и само професионални уреди могат да извлекат напълно цели прах и други частици, внесени отвън, и замърсяванията от ежедневните дейности в дома ви в ж.к. Изгрев.

С обикновените прахосмукачки не може да се постигне този резултат. Изберете услугата машинно почистване на твърди подови настилки, за да отстраним всички замърсявания и подовете ви да светят от чистота.

 

Прането на меката мебел у дома ви

С уредите, които използват нашите специалисти, тапицерията на вашите мебели ще възстанови чистотата си. С тях извличаме почти напълно впръскания разтвор за изпиране, а ако има петна, ги третираме за пълното им отстраняване.

Машинното пране на мека мебел е гаранция за пълно почистване на тапицерията на вашите дивани, кресла, табуретки.

 

Почистването на банята и тоалетната

Както във всички домове, в дома ви в ж.к. Изгрев банята и тоалетната се използват ежедневно, по много пъти, от всички в семейството, от гостите ви. Те се замърсяват толкова, че лекото периодично почистване не е достатъчно да възстанови чистия и привлекателен вид на мивката, тоалетната чиния, плочките. Затова ние от Casa Limpia ще ви предложим почистване на фаянс и санитария като решение за отстраняване на замърсяванията в санитарните ви помещения. Разполагаме с необходимите препарати и уреди, имаме опит в почистването дори на много замърсени бани и тоалетни.

 

Имате замърсени прозорци? Ние ще ги почистим!

Прозорците се покриват с прах, по тях остават следи от капки след дъжд, а и димът и замърсяванията във въздуха допринасят за покриването им с дебел слой прах.

Нашите специалисти ще почистят стъклата на прозорците ви, ще извършим и почистване на щори в дома ви в ж.к. Изгрев.

Не отделяйте часове за почистването на прозорците в дома ви, оставете това на нашите специалисти.

 

Професионалното почистване е вашето решение за чист дом

С професионално почистване от Casa Limpia няма да имате ангажименти за основното почистване на дома ви. Няма да губите време за набавяне на препарати и уреди, да заделяте време за почистването, когато сте претоварени с други задачи.

Освен това не можете да постигнете същите резултати, както нашите специалисти, които използват професионално оборудване. С него почистването е по-лесно и много по-ефективно.

За чистене на дома ви в ж.к. Изгрев се обърнете към Casa Limpia. Изберете еднократно почистване или абонаментна услуга, която ще ви гарантира в дългосрочен план поддържането на чистотата на дома ви. Така ще бъдете улеснени и ще се радвате на чистота навсякъде около вас.

By | 2022-03-11T13:51:52+02:00 март 11th, 2022|Categories: Фирма за почистване София|Коментарите са изключени за Чистене на домове в ж.к. Изгрев

About the Author: