Чистене на домове в Младост 1

Чистене на домове в Младост 1

Чистене на дома в Младост 1 – това е редовна задача. За поддържане на дома ви допринася редовното почистване, като поне два пъти годишно трябва да планирате основно почистване.

Чистене на домове в Младост 1

Дори домът ви в Младост 1 да е малък, трябва да отделите достатъчно време, за да премахнете всички замърсявания и да възстановите чистотата му. Нямате време за това? Натоварени сте със задачи и грижи за децата? Потърсете професионалистите – фирма за чистeне в София – Casa Limpia.

Професионалното почистване е вече практика за много семейства

Не се притеснявайте, ако ще направите това за първи път – да възложите на други хора да извършат почистването. Вече много семейства разчитат на професионална фирма за тази дейност. Заетостта и липсата на достатъчно време ги карат да се обръщат към професионална фирма за извършване на почистването на отделни повърхности или цялостно почистване с професионални препарати и дезинфекция на целия дом. А след първата възложена поръчка за почистване на дома разбират, че си струва да оставят тази задача на фирма, специализирана в областта на почистването. Присъединете се към тях!

Почистване на подовете и прозорците

За дома ви в Младост 1 е важно преди всичко да се поддържа чистотата на подовете. Почистването с професионални машини извлича всички замърсявания от различни видове подови настилки. Особено важно е да се почистят подовете в коридора или антрето, всекидневната и кухнята. Специалистите ще ги почистят до блясък, извличайки дори най-малките частици прах с мощни прахосмукачки.

За ваше удобство можете да поръчате машинно пране на килими на място. Няма да се налага да ги давате на пране извън дома и да чакате, докато ги донесат изпрани.

Не забравяйте прозорците. Това досадно почистване на прозорци може да се възложи на почистващата фирма. И така след комплексното почистване на избрани от вас повърхности и стаи ще блестят и прозорците, без следа от прах или дъждовни капки.

Почистване на банята и тоалетната

Това е част не само от основното почистване на дома ви в Младост 1, а и от всяко междинно почистване. Не е достатъчно само забърсването и изхвърлянето на отпадъците – дейности, които извършвате ежедневно. Санитарните помещения се нуждаят от детайлно чистене и дезинфекция. Те се използват ежедневно, многократно, от всички в семейството. Чистене на фаянс и санитария, на стените и подовете, на сифоните и огледалата, на душ кабината, ваната, на тоалетната чиния – във всяка баня и тоалетна има много за чистене и дезинфекциране. Освободете си време, което бихте отделили за това и за покупка на необходимите препарати – оставете чистенето на банята и тоалетната на специалистите от Casa Limpia.

Изберете пакет за почистване според необходимите дейности и площта на дома ви

Не се колебайте да се свържете с нас! При избора на пакет за почистване за дома ви в Младост 1 ще можете да се спрете на пакет, който включва необходимите дейности. С абонаментно почистване на домове ще си осигурите редовни грижи за почистване и дезинфекция, като цената ще зависи от площта на дома ви.

Еко почистващи услуги

За комфорта на алергични членове на семейството, на домашните любимци и децата, а и за да намалите замърсяването на околната среда, можете да изберете еко почистване от специалистите от Casa Limpia. Дезинфекцията с пара също е еко услуга, за която няма да се използват химикали, но целият ви дом ще бъде напълно дезинфекциран от бактерии и вируси.

By | 2021-01-04T13:21:28+02:00 януари 4th, 2021|Categories: Почистване на домове|Коментарите са изключени за Чистене на домове в Младост 1

About the Author: